To je to što me zanima!

Bod u Srbiji mladoj repki dovoljan za kvalifikacije!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hrvatska U-21 reprezentacija odigrala je 2-2 sa Srbijom u Kragujevcu. Oba gola zabio je Perišić za prvo mjesto u skupini i dodatne kvalifikacije
Vidi originalni članak

Mlada hrvatska U-21 nogometna reprezentacija je uspjela, osigurala je dodatne kvalifikacije za Europsko prvenstvo! U Kragujevcu je Ladićevim izabranicima bio dovoljan bod protiv Srbije za prvo mjesto u skupini, a bod su i osvojili!
A nije dobro počelo na stadionu Čika Dača, već u trećoj minuti Ščepović je kaznio neopreznu hrvatsku obranu i nepotrebno istrčalog Kelavu. Junak utakmice ukazao se u liku Ivana Perišića, koji prvo donosi izjednačenje u 12. minuti nakon ubačaja iz kornera, a u 31. minuti sličnim golom preokreće rezultat. Do 82. minute smo bez problema držali utakmicu pod kontrolom, a onda je zabio Đuričić. Slijedećih par minuta bilo je kaotično i dosta panično, ali gol na sreću nismo primili, završilo je 2-2!
- Ide mi u Srbiji, zabio sam Partizanu, sad i dvaput u Kragujevcu - rekao je Ivan Perišić za SN i objasnio zašto je nakon golova ljubio kostobrane:
- Na njima imam ispisana imena djevojke i sestre.
Izbornik Ladić bio je odmjeren u izjavama.
-Bili smo pod velikim pritiskom i zato smo loše otvorili utakmicu. Mi smo pak dva gola zabili iz prekida koji inače nije naše najjače oružje.
Uz domaćina Dansku na EP-u iduće godine sudjelovat će sedam reprezentacija koje će dobiti nakon baraža između pobjednika deset skupina i četiri najuspješnijih drugoplasiranih momčadi. Hrvatska je u osam utakmica osvojila 17 bodova, a jedini poraz bio je na samom startu kvalifikacija doma protiv Cipra nakon čega smo nanizali pet pobjeda. Kapa dolje izborniku Ladiću i igračima, ali tek je pola posla napravljeno! Nakon U-19 repke, pobjede Hrvatske u Latviji te plasiranja Dinama i Hajduka u Europsku ligu, ovo je samo potvrda uzlazne putanje hrvatskog nogometa.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Jugaš_1 04.09.2010.

    Srbija gdje je to????? XD

  • Horned Reaper 04.09.2010.

    imamo super generaciju

  • buffon_boy 04.09.2010.

    u19, u21, \"A\" repka, Dinamo i Hajduk, treba još?! :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare