To je to što me zanima!

Bogdanović zabio 14 i sjajnim potezom digao publiku na noge

Washington je u petoj utakmici prvoga kruga doigravanja u Istočnoj konferenciji pobijedio Atlantu 103-99. Bojan Bogdanović u igri je proveo 24 minute, ubacio je 14 koševa i dodao šest skokova
Vidi originalni članak

Washington Wizardsi na korak su od prolaska u polufinale doigravanja u Istočnoj konferenciji. Slavila je momčad iz glavnoga grada u petoj utakmici prvoga kruga doigravanja u svojoj dvorani protiv Atlante 103-99. Za Washington je 27 koševa ubacio Bradley Beal, a dvadeset je dodao John Wall. Imao je Wall i 14 asistencija. Bila je to njegova sjajna partija nakon koje su Wizardsi poveli 3-2 u seriji.

Bojan Bogdanović u igri je proveo 24 minute, ubacio je 14 koševa i dodao šest skokova. Bio je Babo dobar, jedan od najboljih kod pobjedničke momčadi, a nakon Jenningsove fantastične asistencije Bogdanović je još ljepšim košem digao dvoranu na noge.

S 3-2 u seriji je poveo i Boston. Celticsi su u TD Gardenu pobijedili Chicago Bullse 108-97. Ključna je bila posljednja četvrtina koju je Boston dobio 29-16. Podsjetimo, Chicago je u ovoj seriji poveo 2-0. Dvaput je šokirao Celticse u njihovoj dvorani, ali je Boston uzvratio kod Bullsa. Ovom je pobjedom sve preokrenuo. Dwayne Wade je za Bullse ubacio 26 koševa, ali to im nije bilo dovoljno. Za Celticse su po 24 koša ubacili Avery Bradley i Isiah Thomas.

Cleveland, Golden State i Houston su osigurali polufinala doigravanja. Bostonu, San Antoniju, Washingtonu, Torontu i Utahu nedostaje još samo pobjeda.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 29.04.2017.

    washington prošao u 2 krug zaspali nema novog članka

  • wwww 27.04.2017.

    Gledao sam noćas upravo ovu utakmicu i teško je s limitiranom minutažom biti u svakoj utakmici dobar i naš se Bogdanović trudi koliko može a očekivao sam da će ovo biti zanimljiva serija i tu nijanse odlučuju između ove dvije ekipe ali nisam baš očekivao da će crni švabo onako napredovati pa on igra kao da Hitler navija za njega..

  • budi ponosan 27.04.2017.

    Di su sad svi oni kaj su nakon druge pričali, Boston loša ekipa, bullsi u finalu konferencije i clevland htio izbjec bullse, presmijesno, ovi celticsi su odlicno slozeni i mogu odigrat vrhunsku kosarku, neke stvari koje su se dogodilo nazalost su ih potrefile da su bili izvan koncentracije ali ni bullsi sa rondom ne bi bili mnogo bolji, ovo bi moglo vec u subotu otic u drugi krug. Da Isaiah nije nesretno izgubio sestru bullsi bi dobili metlu i to se sada pokazuje

Komentiraj...
Vidi sve komentare