To je to što me zanima!

Bogdanović iskritizirao Savez: 'Kod nas se uvijek nešto čeka!'

JASNE KRITIKE Stalno se nešto čeka, vode se bitke za predsjednika, prekasno tražimo izbornika. To nije dobro za košarku, niti za nas igrače, rekao je Bojan Bogdanović za RTL
Vidi originalni članak

Sjajni hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović javno je iskritizirao neke odluke Hrvatskog košarkaškog saveza. Smatra kako Aco Petrović treba i dalje ostati izbornikom reprezentacije, no hoće li aktualni izbornik i dalje voditi reprezentaciju još nije poznato.

'To nije dobro za košarku'

Naime, 19. studenog košarkaški Savez sazvao je Sabor na kojem će birati novog predsjednika, a shodno tome odlučuje se i o izborničkoj funkciji.

- Stanje u HKS-u nije ništa novo, to traje već dugi niz godina. Stalno se nešto čeka, vode se bitke za predsjednika, prekasno tražimo izbornika. To nije dobro za košarku, niti za nas igrače jer nemamo nikakvu povratnu informaciju iz Saveza. Aco je konačno pokrenuo nešto novo, donio je pozitivno ozračje u medijima, ali i u košarkaškim krugovima. Nema potrebe za to mijenjamo, ali teško je o tome uopće govoriti jer ne znamo situaciju u Savezu - rekao je Bojan Bogdanović za RTL.

Smatra kako je njegov epitet najboljeg strijelca Olimpijskog turnira u Riju utjecao na status u klubu.

- Malo sam više dobio na važnosti , imam veću minutažu i lopta je više kod mene. Nadam se da će tako ostati - zaključio je popularni Babo.

'Uvjeti su nam uvijek bili na nivou'

Podsjećamo, Bogdanović je uoči puta u Rio poslao 'zahvalnicu' Savezu zbog loših uvjeta, a HKS mu je poručio da je to bilo najbolje što su mogli.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tdg 11.11.2016.

    podrska

  • JM 11.11.2016.

    Babo pokazao muda po ko zna koji puta

  • 11.11.2016.

    Rekao je od A do Ž tocno kako je.sto se vise ceka.?razni uhljebi i nihovi takozvani " spasitelji" Hr kosarke.puno kenjaju a mi jos izbornika nemamo.na stranu veliko ime renome i karijera kad u cipelama i odjelu blage veze.ili muda nemas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare