To je to što me zanima!

Bogdanović konačno zabijao, Bookerov koš morate vidjeti!

Trevor Booker napravio je potez večeri, a možda i cijele sezone NBA lige kad je leđima okrenut košu postigao odbojkaški poen. Bogdanović je prekinuo crni niz...
Vidi originalni članak

Bojan Bogdanović sinoć je u NBA-u ubacio šest koševa čime je prekinuo niz od četiri utakmice bez postignutog poena . Brooklyn Netsi izgubili su od Philadelphije 90-88, a naš je reprezentativac na parketu proveo 13 minuta .

Damjan Rudež opet nije igrao za Indianu koja je nakon produžetaka svladala Boston 107-103. Najbolji kod Pacersa bio je Hibbert s 19 koševa, dok je kod gostiju Bradley ubacio 23 poena.

USA Today Sports/Reuters/PIXSELL

Za potez večeri, a možda i sezone pobrinuo se Utahov Trevor Booker koji je u porazu kod Oklahome (99-94) postigao nevjerojatan poen. Booker je dvije desetinke prije isteka druge četvrtine u odbojkaškom stilu pogodio leđima okrenut prema košu .

Idi na 24sata

Komentari 26

  • perica125 10.01.2015.

    stvarno lud kos

  • zmay 10.01.2015.

    hajdukovac

  • IvanaRadeljak 10.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare