To je to što me zanima!

Bogdanović: 'Nismo bili pravi, opet nas je koštala crna rupa'

Hrvatska je završila nastup na SP-u porazom od Francuske, a Bojan Bogdanović smatra da ponovo nisu pružili maksimum. Ispadanje u 1/8 finala smatra neuspjehom
Vidi originalni članak

Prije svega želio bih reći da nismo bili pravi na ovom prvenstvu. Najavljivali smo velike stvari, a na kraju smo izgubili od europskih prvaka, rekao je Bojan Bogdanović, najefikasniji hrvatski reprezentativac (27 poena) u porazu od Francuske 69-64 kojom su "kockasti" završili nastup na SP-u u osmini finala.

- Dobro smo otvorili utakmicu, ušli smo u tuču s njima. U trećoj četvrtini opet se pojavila ta crna rupa koju smo imali kroz prvu fazu... Na kraju smo se vratili i mogli povesti preko mog šuta, ali nije išlo - dodao je Bojan za HRT nakon teške utakmice u kojoj je Hrvatska od vodstva osam razlike pala na "-16", da bi u samoj završnici mogla i do pobjede.

- Danas se vidjelo da nisu bolji od nas, ali te crne rupe koje su se pojavile u trećoj četvrtini koštale su nas i danas.

Ocjena nastupa u Španjolskoj nakon ovog poraza nije najviša. Bogdanović odlazi i korak dalje...

- Iskreno, smatram ovo neuspjehom jer sam od sebe i od reprezentacije očekivao više. Sami smo se doveli u situaciju da igramo protiv europskih prvaka i na kraju smo izgubili - zaključio je novi igrač Brooklyn Netsa.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • girl05 07.09.2014.

    Sve u svemu, daleko od onoga što ta reprezentacija može i mora. U odlučujućim momentima, ne znaju pogoditi (barem jedno) slobodno bacanje,to se ozbiljnim ekipama ne smije događati. Drugo, dokle god vodimo oni igraju dobro,kad se počne gubiti,pa čak i dva tri poena, nastaje panika, izgubljene lopte, promašeni ziceri itd itd.A o tome da kad naš igrač šutira a ostali gledaju i ne skaču za loptom,o tome da ne pričam,to je već stara priča.

  • strmi007 07.09.2014.

    Uspjeh je sudjelovati

  • Marin-Arsenal 07.09.2014.

    Dal je ono sa europskog iz Slovenije bila kako ono stara narodna kaže i ćorava koka zrno ubode,mislim da je,nažalost.igra nam je bila katastrofa kroz većinu prvenstva i možemo bit sretni što smo uopće skupinu prošli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare