To je to što me zanima!

Šok! Bogdanović u karanteni, suigrač mu zarazio pola NBA?!

NBA suspendira sve utakmice nakon večerašnjih mečeva do daljnje obavijesti - navodi se u službenoj obavijesti lige. Dodaju da će ovaj prekid iskoristiti kako bi donijeli sljedeće korake
Vidi originalni članak

NBA liga je prekinula sve utakmice do daljnjega nakon što je potvrđeno da je centar Utah Jazza i suigrač Bojana Bogdanovića Rudy Gobert pozitivan na korona virus. 

Cijela NBA liga je prekinuta! Igrači Utah Jazza do ranih jutarnjih sati po hrvatskom vremenu ostali su u dvorani u Oklahomi proučavajući kako da napuste grad.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rezultati testa stigli su uoči utakmice protiv Oklahome koja je otkazana.

- NBA suspendira sve utakmice nakon večerašnjih mečeva do daljnje obavijesti - navodi se u službenoj obavijesti lige.

Dodaju da će ovaj prekid iskoristiti kako bi donijeli sljedeće korake u odnosu na pandemiju korona virusa.  Ova je odluka velik preokret lige, jer se očekivalo da će utakmice igrati pred praznim tribinama.

Nekoliko sati nakon što je trebala biti odigrana utakmica Utah Jazza i Thundera u Oklahomi, Bojan Bogdanović je skupa sa suigračima i dalje u dvorani.

Kako navode američki mediji, on i svaki od suigrača bit će testirani i moraju u izolaciju na najmanje dva tjedna. Utah je s Gobertom u zadnjih desetak dana igrao protiv Toronta, Detroita, Bostona, New Yorka i Clevelanda i svim tim momčadima naređena je samoizolacija košarkaša.

Ukratko, strahuje se da je Gobert mogao zaraziti praktički pola lige, jer su se New York, Cleveland i ostali u tih desetak dana križali protiv momčadi s kojima nije igrao Utah Jazz.

Na utakmici protiv Clevelanda 3. ožujka protiv Goberta je igrao i naš Ante Žižić, imao je šest koševa i dva skoka, tako da i on mora u samoizolaciju.

Problemi u NBA ligi i obavezna karantena prekinuli su strašnu seriju Bojana Bogdanovića - na tri od zadnjih pet utakmica zabio je 32 koša Detroitu, 23 New Yorku i 28 Clevelandu. Ante Žižić na spomenutoj utakmici igrao je 17 minuta i dobar dio vremena čuvao je upravo Rudyja Goberta.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • danunedelji 12.03.2020.

    Pa nije to Bogdanovicev NBA, koji glup naslov!

  • 12.03.2020.

    Treba pustit da se cijeli svijet zarazi, tko prezivi prezivi i gotov Virus, a ne ovako se moze vuci do sljedeće godine

  • Milokliz 12.03.2020.

    Pao na kladi zbog Utah Jazza, a i bio mi je sumnjiv ovaj centar jer k... nije mogao uloviti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare