To je to što me zanima!

Bojan Vručina ne staje, igrat će za klub koji mu trenira brat...

Nakon deset godina i povijesne utakmice Zadrugara protiv Dinama, danas je dan koji će također biti upisan zlatnim slovima u povijest Zadrugara! U naše redove stigao je nogometni virtuoz, a prije svega čovjek velikog srca Bojan Vručina, objavio je klub
Vidi originalni članak

Ikona 1. HNL Bojan Vručina ne misli stati s nogometnom karijerom. U 36. godini potpisao je za Zadrugar iz Hrastovskog, koji se natječu u 2. ŽNL Varaždinske županije (šest rang natjecanja).

- Nakon deset godina i povijesnog dana kad je Zadrugar igrao na domaćem terenu protiv zagrebačkog Dinama, danas je dan koji će također biti upisan zlatnim slovima u povijest Zadrugara! U naše redove stigao je nogometni virtuoz, a prije svega čovjek velikog srca Bojan Vručina!! Prije svega želimo se od srca zahvaliti Bojanu na dolasku te mu zaželjeti puno sreće, golova i da ga zaobiđu ozljede - stoji na stranicama kluba.

Podsjetimo, Vručina je karijeru započeo u Podravini iz Ludbrega i Varteksu, a igračku afirmaciju doživio je u Slavenu Belupu, gdje je u 149 nastupa postigao 46 pogodaka.

Kasnije je igrao za njemački Duisburg, izraelski Hapoel Tel Aviv, grčki Panserraikos, mađarski Kaposvar, albansku Shkëndiju, grčku Trikalu, slovenski Rudar iz Velenja i jordanski Shabab Al-Ordon Club.

Posljednjih nekoliko sezona igrao je u redovima austrijskog niželigaša SV Wildona, prošlu sezonu u Borcu iz Imbriovca, a sada se pridružio Zadrugaru, kojeg trenira njegov mlađi brat Jurica.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • pegla4 18.09.2020.

    Dobar je bio

Komentiraj...
Vidi sve komentare