To je to što me zanima!

Bojan Vručina: Nećemo bezglavo juriti protiv Arisa

Napadač "farnaceuta" Bojan Vručina vjeruje da Aris ne može odigrati “jakih” 90 minuta i da će u zadnjih 15 “pasti” te tu vidi šansu Slaven Belupa
Vidi originalni članak

Samo jedna službena utakmica Arisa ove sezone šansa je za Slaven Belupo, smatraju u Koprivnici. Oni su ih dosad odigrali osam.
- Gledali smo njihove snimke, dobro znamo njihove slabosti. Mi smo napredovali svaku utakmicu, dok su oni odigrali samo jednu natjecateljsku. Naša prednost je i domaći teren, na kojem stvarno rijetko gubimo - rekao je trener “farmaceuta” Mile Petković.
U klubu svi vjeruju da mogu proći Grke. Bio bi to povijesni uspjeh Koprivničana, za koji svi misle da ga mogu i ostvariti.
- Bit će jako teško, ali ako si pošten u igri, to će ti se vratiti. Stvarno iskreno vjerujem u naš prolaz - izjavio je Bojan Vručina.
Napadač “farmaceuta” sjajno je krenuo u sezonu. Zabio je po tri gola u prvenstvu i u Kupu Uefe. Ima recept kako nadoknaditi 0-1 iz prve utakmice.
- Ne smijemo bezglavo jurnuti od prve minute. Radit ćemo pritisak na njihovu zadnju liniju, oni ne trpe duel igru ni presing, vidjeli smo to i u Grčkoj. Nemaju puno utakmica i zadnjih 15 minuta oni će sigurno pasti. A mi smo spremni, samo moramo pametno odigrati - dodao je Bojan Vručina.

TEK 600 KARATA, STADION PREMALI

Nezapamćena jagma za ulaznicama je u Koprivnici. Zbog oko 2000 godišnjih ulaznica, koje vrijede i sada, za utakmicu protiv Arisa u prodaju ih je pušteno samo 650 po cijeni od 100 kuna. Najavljeno je i oko 350 grčkih navijača. Aris, inače, ima problema s ozljedama. Sigurno ne igraju važni igrači kao Battion i Lembo.

SASTAVI:
SLAVEN BELUPO: Rodić - Pulić, Rogulj, Lapić, Čaval - Gregurina, Poldrugač, Posavec, Jajalo - Jurić, Vručina

ARIS: Kelemen - Vangeli, Ronaldo, Jahić, Aurelio - Javito, Garcia, Prittas, Regueira - Gentil, Koka

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare