To je to što me zanima!

Boka je zaludio Torino u samo jednoj sezoni, može li i Mario?

Bokšić je u Juventus stigao iz Lazija kao jedan od najboljih napadača svijeta u to vrijeme. Mandžukić u Staru damu stiže nakon jedne odigrane sezone u Atleticu...
Vidi originalni članak

Alen Bokšić . Iako je igrao tek jednu sezonu u Juventusu (1996./1997.), navijačima Stare dame uvukao se pod kožu. Čak je i legendarni Alessandro Del Piero priznao da je Bokšić jedan od najvećih igrača s kojima je ikad igrao.

Šteta što nikad nećemo znati što bi bilo da su Bokšića zaobišle ozljede...

Njegov put u napadu Juventusa sad će nastaviti Mario Mandžukić. Alen Bokšić je iz Lazija prešao u Juventus 1996. godine u kojem je tada bio Marcelo Lippi. Sa Starom damom osvojio je naslov prvaka, Uefin superkup i Interkontinentalni kup.

Juventus je te sezone izgubio u finalu Lige prvaka od Borussije, a Bokšić je s četiri gola bio najbolji klupski strijelac. Sljedeće sezone vratio se u Lazio iz kojeg je i došao.

Mario Mandžukić u Juventus stiže iz Atletico Madrida nakon samo jedne sezone u kojoj je zabio 20 golova u svim natjecanjima. Bokšić je u Juventus došao kao jedan od najboljih napadača svijeta u to vrijeme.

Massimiliano Allegri rekao je kako je ciljano doveo Marija Mandžukića, nakon što je ostao bez Carlosa Teveza, koji odlazi u Bocu gdje bi trebao završiti karijeru.

Može li Mandžo, poput Bokšića, zaluditi Torino u samo jednoj sezoni?

Idi na 24sata

Komentari 58

  • nogometas24 21.06.2015.

    Bayern ,Atletico, Juventus ko kaze da je Mandzo prosjek mora da je stanovnik neke vukojebine gledajuci sa stajalista nogometa Mandzo je igrao u nekim od najboljih klubova europe ako izuzmemo zagrebacki Dinamo koji je najbolji samo u hrvatskoj tako da nekima glava sluzi samo za sisanje.lijepo je bilo gledati prosle sezone kako Mandzo zabija Realu u Supercupu i prvenstvu ako se ne varam,Mandzo gdje god je on dosad igrao on je zabijao,Mandzo nije Zlatan ni Rooney niti ce ikad biti ali sigurno decki koji su ga uzeli u Bayern Atletico ili sada Juve znaju sta vide u njemu i zasto njima Mandzo vrijedi milijune

  • tomicalomica 20.06.2015.

    Da Karlovic servira jedan As , Mandjo bi progutao jednu lopticu tuto kompleto

  • murijak 20.06.2015.

    svaka cast svakome,al jedan je Boksic

Komentiraj...
Vidi sve komentare