To je to što me zanima!

Boksačica izazvala pomutnju na vaganju: Došla je u tangama, a grudi je prekrila samo bojom

Poznati boksački promotor Eddie Hearn odradio je na stotine ovakvih fotografiranja i vaganja, ali rijetko kada je bio zbunjen i smušen kao sada
Vidi originalni članak

Boks je sport u kojem ste prepušteni sami sebi. Što u ringu, što u javnosti. Slavu ne donose samo pobjede. Potrebno je graditi imidž i privlačiti pozornost kako bi bili što atraktivniji publici, medijima i promotorima. Sve to skupa donosi slavu i novac. A jedna boksačica smislila je kako privući pozornost. Pa čak i onih kojima ovaj sport nije previše atraktivan. 

Australska boksačica Cherneka Johnson u subotu će u Londonu braniti IBF-ov pojas bantam kategorije protiv Engleskinje Ellie Scotney, a braniteljica naslova Johnson pobrinula se da vaganje bude jedno od gledanijih.

Video pogledajte OVDJE

Australka je na vaganje došla u provokativnom izdanju. Grudi je prekrivala samo boja i natpis 'OnlyFans', gdje i sama ima profil, dok je na sebi imala samo tange. Dok su Johnson i Scotney pozirale, iza njih je stajao poznati boksački promotor Eddie Hearn koji je držao pojas koji će pripasti pobjednici ovog meča. 

Odradio je na stotine ovakvih fotografiranja i vaganja, ali rijetko kada je bio zbunjen i smušen kao sada. Nije znao gdje da gleda, oči su mu svako malo bježale na razgolićenu Johnson.

Sličnu pomutnju je na vaganju napravila i još jedna australska boksačica Ebanie Bridges koja se pojavljivala u tangama i grudnjaku. Probila se u boksačkom svijetu pa se čak okušala i u voditeljskoj ulozi na jednoj boksačkoj manifestaciji.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 10.06.2023.

    Čekam hoće li se napisat išta o finalu juniora Roland Garrosa, i ništa a naš Dino Prižmić juri prema tituli i gazi protivnika

Komentiraj...
Vidi sve komentare