To je to što me zanima!

Boksački centar na Velesajmu oduševio je strane delegacije...

U nedjelju nas očekuju tri hrvatska finala, a 16 naših kadeta, juniorki i juniora love zlato na desetom izdanju Zagreb Opena. Finalne borbe traju od 11 do 16.30 sati
Vidi originalni članak

Uh, baš su bile dobre borbe. Neki su doveli baš reprezentacije, Škoti su me iznenadili, Ukrajinci su, kao i uvijek, jako dobri. I traže po dvije borbe u danu.

Priča nam to Zvonko Tubić, glavni tajnik Zagrebačkog boksačkog saveza, nakon polufinalnog dana 10. Zagreb Opena. I ponosno naglašava:

- Stranci su jako zadovoljni uvjetima, dopada im se naš boksački centar na Velesajmu. Dok druge borbe traju, oni koji nisu u ringu imaju gdje trenirati pa usput dogovaraju sparinge...

Natjecanje je u Zagreb dovuklo 113 juniora i kadeta iz 13 europskih država. Subotnja polufinala prošlo je 16 hrvatskih boraca, a gledat ćemo i tri hrvatska finala: Krasniqi - Vučković (kadeti do 63 kg), Šipek - Sačić (kadeti do 90 kg) te Pavčec - Mahmutović (juniori preko 80 kg). Za zlato će se boriti i kadeti Gaši, Pralas, Berend i Smotar, juniorke Marko i Lopac te juniori Maloić, Aboud, Balija i Pejić.

Finala su u nedjelju od 11 do 16.30 sati. Publike nema, a sve se borbe mogu pratiti preko streama na YouTube kanalu ZBS-a.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • DUH RATNIKA...MPT 23.10.2021.

    💪🇭🇷🥊🙏 samo jako,samo naprijed!

Komentiraj...
Vidi sve komentare