To je to što me zanima!

Boksački fanovi su razočarani novim Joshuinim protivnikom

Smatra se da je zbog Joshuinog promotora Eddiea Hearna došlo do potpunog zanemarivanja Deontayja Wildera kojeg su fanovi htjeli vidjeti u ringu nasuprot Joshue i to je razočaralo fanove...
Vidi originalni članak

Svjetski teškaški prvak Anthony Joshua (28) saznao je svog sljedećeg protivnika. Fanovi su razočarani jer smatraju kako je AJ izabrao lakšeg protivnika za obranu pojasa, Josepha Parkera.

Očekivalo se da Joshuin protivnik bude Deontay Wilder, ali s njegovim zastupnicima pregovori su bili znatno otežani.

Parker (25) stiže s Novog Zelanda i WBO titulu je osvojio 2016. godine i dvaput ju obranio. Nema poraza u karijeri, baš kao i Joshua.

Smatra se da je zbog Joshuinog promotora Eddiea Hearna došlo do potpunog zanemarivanja Deontayja Wildera kojeg su fanovi htjeli vidjeti u ringu nasuprot Joshue. 

JE LI TREBAO PREKINUTI?! Pobjeda Joshue, ali Cardiffom odjekuju zvižduci - zbog suca!

Financijska podjela ovog meča trebala bi biti 70-30% u korist Joshue.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • bonecrusher 04.01.2018.

    Wilder je rekao da mu nije vazno koliko ce novaca dobiti od meca sa Joshuom, vazno mu je samo da do meca dodje da ujedini titule a onda ce on lako dalje....I 50/50 bi bilo posteno jer je i Wilder svjetski prvak i to pravi / ima duplo vise meceva i nokauta od Joshue.

  • bonecrusher 04.01.2018.

    Da Joshua nije kuki boksao bi sa Wilderom, ali on ga se smrtno boji jer zna da poslije susreta sa njim vise nece biti prvak.

  • Puta Madre 03.01.2018.

    Podjele novca su bez veze jer treba bit u korist pobjednika 80 20 pa ko je bolji neka kupi novac onda bi se stvarno mlatili a ne setali po ringu 12 rundi

Komentiraj...
Vidi sve komentare