To je to što me zanima!

Boksački prvak uživao u koktelu kokaina i votke

Bivši svjetski prvak u velter-lakoj kategoriji Ricky Hatton odlučio je mirovinu provesti u maniri rock'n'roll zvijezde. Kokain mu je sad nova hrana
Vidi originalni članak

Nakon uspješne boksačke karijere bivši engleski boksački prvak u lakoj-velter kategoriji Ricky Hatton odlučio je uzeti zasluženi odmor. I to kakav. Naporne treninge i borbu zamijenio je kokainom i žestokim alkoholnim pićima. Naime, News of the World donosi fotografije Hattona kako konzumira sedam 'lajni' kokaina u jednom hotelu u Manchesteru. Umirovljeni boksač je ludu večer zalio i s 11 Guinessa,četiri votke, dvije čaše vina i nekoliko likera.
Priču o posrnulom Hattonu donosi i Hattonova prijateljica Emma Bowe koja ga je u nekoliko navrata vidjela kako konzuimira opojna sredstva.
- Govorim o ovome samo zato jer Ricky ugrožava samog sebe. Ako ovako nastavi, ubit će se. Zaista sam zabrinuta za njega, pogotovo ako se pokuša vratiti u ring kako je natuknuo. Mogao bi doživjeti srčani udar - rekla je Bowe.
Britanski boksač umirovio se 2009. godine nakon što je izgubio od Filipinca Mannyja Pacquiaoa, a u karijeri je dva puta osvajao svjetski naslov po IBF i IBO verzijama u lakoj-velter kategoriji.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • torca1950 12.09.2010.

    ah nešto novo...poznati i bogati šmrču kokain,kao što sunce izađe svaki dan,niš novo...

  • Nizozemac 12.09.2010.

    Koliko smrce dobro da se nije srusio

  • SunTzu 12.09.2010.

    nisam poznat pa smrkenm nekad...i sto sad

Komentiraj...
Vidi sve komentare