To je to što me zanima!

Bol je bila prevelika: Crnogorac se slomio zbog smrti prijatelja

Ofenzivni veznjak Belenensesa Marko Bakić htio je golom u utakmici protiv Vitórije Guimarães odati počast bivšem suigraču Davideu Astoriju koji je preminuo. Emocije su ga preplavjele
Vidi originalni članak

Postoje situacije u životu koje nam budu okidač za lavinu emocija. Za Marka Bakića (24), crnogorskoga nogometnog reprezentativca, izlazak iz igre u 70. minuti nedjeljnog gostovanja njegova Belenensesa kod Vitórije Guimarães u portugalskom prvenstvu značio je upravo to.

Bakić je, naime, u sezoni 2015/16. dijelio svlačionicu s tragično preminulim kapetanom Fiorentine Davideom Astorijem (31). Htio je zabiti gol i posvetiti ga bivšem suigraču, ali nije uspio. Završilo je 0-0.

Crnogorac je za Fiorentinu odigrao tek desetak utakmica prije nego što su ga "viole" posudile u Belenenses. Ipak, bilo je to dovoljno da se sprijatelji s Astorijem, kojega ovih dana oplakuje cijeli nogometni svijet.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • belizagrebgrad 06.03.2018.

    Kaj mi imamo s njima ?

  • mandrillost 05.03.2018.

    Malo bacate bombe!!!

  • legica1992 05.03.2018.

    Emocije nisu nesto cega se treba sramiti, cak naprotiv. Treba sve izbaciti iz sebe. I neka je, kako se jadan tresao kad je sjeo na klupu. Veliki je to sok za sve njegove bivse suigrace.

Komentiraj...
Vidi sve komentare