To je to što me zanima!

Bolan Zlatanov poraz: U samo 45 minuta je ostao bez svega...

LA Galaxyju je trebala domaća pobjeda za mjesto u doigravanju, a Zlatanu Ibrahimoviću za ,MVP nagradu, vodili su na poluvremenu 2-0, ali na su izgubili 3-2 i ostali su bez svega
Vidi originalni članak

Kada iz Europe preseliš u neku egzotičniju ligu, a u to ćemo ubrojiti i američki MLS, vjerojatno ne očekuješ da ćeš proživljavati drame kakve si imao u Europi.

Slično je sigurno razmišljao i Zlatan Ibrahimović kada je potpisao za LA Galaxy, a onda je u nedjelju navečer doživio rijetko viđen rasplet.

Los Angeles Galaxyju je u posljednjem kolu na domaćem terenu trebala pobjeda protiv Houston Dynama za posljednje mjesto koje vodi u doigravanje. I dobro im je krenulo, imali su vodstvo od 2-0, ali na kraju su sve prosuli! 

Na poluvremenu su Ibra i društvo vodili golovima dvostrukog strijelca je bio Ole Kamare. Ibra nije briljirao, ali nije to toliko ni bitno kada ti momčad uvjerljivo vodi...

Ali, moralo se igrati još 45 minuta, a Dynamo je imao opak plan iako im pobjeda nije značila apsolutno ništa jer je već ranije ostao bez šansi za doigravanje! U nevjerojatnom su preokretu zabili tri gola. Quito je zabio prvi, a onda je Manotas dao dva za veliko slavlje gostiju od 3-2 i tužan kraj sezone Zlatana Ibrahimovića.

Nakon utakmice nije mogao skriti koliko ga je poraz pogodio, a kamere su ga uhvatile kako utučeno sjedi na klupi za rezerve... Ibrahimović je ove sezone u 26 utakmica dao 22 gola i dodao deset asistencija i bio je najveći favorit za nagradu najkorisnijeg igrača sezone.

Ostao je i bez nje, jer MVP može biti samo igrač koji sudjeluje u doigravanju...

Idi na 24sata

Komentari 9

  • DamTi18cm 29.10.2018.

    26 tekmi,22 gola,10 asistencija....pa covijek je dobar. Predobar za MLS.

  • ozanavg 29.10.2018.

    Napuhanko.

  • Ja sam Ljubav,nisam Ljubo. 29.10.2018.

    Po naslovu covjek pomisli da mu je oduzeta sva imovina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare