To je to što me zanima!

'Bolje je igrati bez navijača na tribinama nego uopće ne igrati'

Ako se prvenstva nastave dovoljno rano usporedo mogu ići Liga prvaka i Europska liga. Sezona u rujnu ili listopadu nije opcija jer bi to imalo veliki utjecaj na odigravanje sezone 2020/21
Vidi originalni članak

Predsjednik Uefe Aleksander Čeferin izjavio je kako su u većini zemalja spremni nastaviti prvenstva utakmicama bez gledatelja kako bi se barem donekle ograničila financijska kriza uzrokovana njihovim prekidima zbog izbijanja pandemije koronavirusa.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mislim da postoje mogućnosti da se prvenstva i kupovi nastave i završe. Morat ćemo nastaviti natjecanja bez gledatelja, ali mislim kako je najvažnije da se utakmice ipak igraju - izjavio je Čeferin u razgovoru za talijanski dnevnik Corriere della Sera.

- Još je rano za zaključak kako sezona ne može biti završena, to bi imalo teške posljedice kako za klubove tako i za prvenstva. Bolje je da se igra pred praznim tribinama nego da se uopće ne igra! - misli Čeferin.

KORONA EFEKT Ronaldo je dvostruko jeftiniji, užasni gubici i pad vrijednosti

- Nastavak natjecanja donio bi malo radosti ljudima u ovim teškim vremenima kao i osjećaj povratka normalnom životu iako bi se utakmice mogle gledati samo putem televizijskih prijenosa - rekao je Aleksander Čeferin.

Predsjednik Uefe dodao je kako bi se, ako se prvenstva nastave "dovoljno rano", usporedo s njima mogle nastaviti i Liga prvaka te Europska liga. Nije sklon igranju aktualne sezone u rujnu ili listopadu jer bi to imalo veliki utjecaj na odigravanje sezone 2020/21.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • pacovikozec 20.04.2020.

    Pa normalno, igrajte nogomet, gledajte svoja posla a svaki posten i pametan covjek ce gledat svoja i svi sretni i zadovoljni!

  • saborskizastupnik 20.04.2020.

    Lova tebi treba lova svima treba lova...i onda kad ja kazem svom frendu kaj navija za Hajduk da se nogomet igra zbog trofeja i love a ne zbog punih tribina onda je ono da da da bas

  • NIKE 20.04.2020.

    Što će ti navijači, mnogo je komfornije i sigurnije pratiti nogomet kao igru na televiziji, za razliku od 20tog reda na stadionu gdje ne vidiš loptu na terenu. Na stadion se dolazi radi navijanja i druženja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare