To je to što me zanima!

Bolt dobio voštanu figuru u Londonu: Posjetitelji će uživati

'Nije bilo teško odabrati karaterističnu Boltovu pozu nakon pobjeda. Svi ga znaju po njegovom načinu poziranja koji je interaktivan i uvjeren sam da će posjetitelji uživati'
Vidi originalni članak

Pred sam početak Olimpijskih igara, u londonskom Muzeju Madame Tussauds, otkrivena je voštana figura najboljeg svjetskog sprintera Jamajčanina Usaina Bolta...

Dvanaestorica umjetnika četiri su mjeseca radila na skulpturi u vosku čija se vrijednost procjenjuje na oko 150.000 funti. Bolt ju nije imao prilike vidjeti dovršenu, ali su ga fotografije “apsolutno oduševile”. Barem tako tvrdi generalni menadžer londonskog Muzeja Madame Tussauds Meike Schulze.

- Nije nam bilo teško odabrati karaterističnu Boltovu pozu nakon pobjeda, a sama izrada bila je jednako zahtjevna kao i svaka druga. Svi ga poznaju po njegovom načinu poziranja koji je vrlo interaktivan pa sam uvjeren da će naši posjetitelji uživati – rekao je Schulze.

Boltova figura biti će smještena u sportskom sektoru uz onu britanske atletičarke Jessice Enis, te svjetskog prvaka u skokovima u vodu, također Britanca, Toma Daleya.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • It's kišing 24.07.2012.

    Viđe Bolta ... ko strijela...

  • libeluli 23.07.2012.

    Nisam znao da Bolt tako dugo može stajati kao figura...ni da trepne...

  • lovac_u_mutnom 23.07.2012.

    _ebote, jel ovo figura ili on uživo...?

Komentiraj...
Vidi sve komentare