To je to što me zanima!

Bolt protiv varalica: Nisu mu mogli ništa ni nadopingirani...

Crvenom su označeni svi sprinteri na 100 metara koji su pali na dopinškom testu i svi njihovi rezultati koji ne mogu ući ni u TOP 3 najbrža vremena koja drži najveći sprinter svih vremena
Vidi originalni članak

Priroda protiv kemije, kao što vidite iz priloženog, priroda pobjeđuje.

Crvenom su označeni svi sprinteri na 100 metara koji su pali na dopinškom testu i svi njihovi rezultati koji ne mogu ući u TOP 3 najbrža vremena koja drži najveći sprinter svih vremena, Usain Bolt, koji se oprostio od atletike obilježivši jedno desetljeće.

Od 30 najboljih vremena u povijesti discipline na sto metara, koju od milja zovu 'kraljicom sportova', čak devet je istrčao Usain Bolt, uz tri najbolja rezultata uključujući svjetski rekord iz Berlina 2009. godine (9,58) koji će još dugo ostati nedodirljiv. 

Do Londona je osvojio osam olimpijskih i 11 zlata sa svjetskih prvenstava, više od pedeset puta u karijeri istrčao je stotku ispod deset sekundi... I to sve bez i jedne mrlje u karijeri. U isto vrijeme, rivali ga ni nadopingirani nisu mogli dostići.

Recimo, čovjek koji ga je dobio u oproštajnoj utrci u Londonu, Amerikanac Justin Gatlin, dvaput je pao na dopinškom testu. Kad ga je Bolt dobio na SP-u u Pekingu 2015. godine, čuveni komentator Duško Korać u prijenosu je izjavio:

- Ovo je pobjeda sporta nad prevarantima.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • pizzamaster 08.08.2017.

    Sve mmi je jasno ali nije mi jasno da se u RH od 4 i po milijuna ljudi ne moze naci par momaka koji bi bili brzi od Bolta???

  • mrvica21 08.08.2017.

    Bolt je jedan, jedini, neponovljivi, nedostižan. Teško da će se u narednim godinama pojaviti netko bar malo sličan njemu, po rezultatima .

  • lihvar64000 08.08.2017.

    Ni Bolt nije cist samo nisu otkrili bit ce da se šprica necim novim haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare