To je to što me zanima!

'Bomba' iz Turske: Slaven Bilić počeo pregovore s Fenerom?

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić u kontaktu je s predstavnicima Fenerbahçea oko preuzimanja mjesta trenera turskog doprvaka, tvrde dnevne novine Sabah...
Vidi originalni članak

Iako je odlazak Slavena Bilića iz Turske nakon sezone bez trofeja s Beşiktaşom bio vrlo izvjestan, a trenersko mjesto u West Ham Unitedu praktički osigurano, priča o nastavku karijere bivšeg hrvatskog izbornika dobila je novi nastavak.

Fenerbahçe, ljuti Beşiktaşov rival, kontaktirao je Bilića za upražnjeno mjesto trenera nakon odlaska İsmaila Kartala, tvrde turske dnevne novine Sabah.

Predsjednik Fenerbahçea Aziz Yıldırım pokušao je dovesti Jürgena Kloppa, Luciana Spalettija, Patricka Vieiru te Aykuta Kocamana na klupu, no u igri je i Slaven koga je Yıldırım pohvalio za rad u Turskoj.

Fener je osvojio drugo mjesto u turskom prvenstvu i imat će priliku kroz kvalifikacije izboriti Ligu prvaka. Hoće li Slaven dobiti priliku uvesti klub u elitno europsko klupsko nogometno natjecanje, odlučiti se za londonsku avanturu ili nešto treće, znat će se uskoro. Jedino je sigurno da će Bilić u četvrtak stići na odmor u Hrvatsku.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • tomicalomica 05.06.2015.

    Neemoj Slavene , poturcit ce te u Feneru , oni su ti fanatici....vrati se u Ajduka

  • 04.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • gogi23 04.06.2015.

    gluposti!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare