To je to što me zanima!

Bomba u NBA-u: Durant odlazi Curryju, navijači pale dresove

Durant je prošle sezone imao prosjek od 28,2 poena, 8,2 skokova i pet asistencija po utakmici, a najmanje 20 poena ubacio je na 67 uzastopnih utakmica. Bio je MVP 2014. godine
Vidi originalni članak

Bomba je puknula! Kevin Durant  je nakon devet godina u Oklahomi izabrao Golden State Warriors! Stvar je, prema američkim medijima, gotova, a Durant će potpisati dvogodišnji ugovor vrijedan 54,3 milijuna dolara.

Durant je prošle sezone imao prosjek od 28,2 poena, 8,2 skokova i pet asistencija po utakmici, a najmanje 20 poena ubacio je na 67 uzastopnih utakmica. Bio je MVP 2014. godine, pet puta u prvom timu na All Star utakmici, olimpijski i svjetski pobjednik, ali nikada nije bio - NBA prvak.

Sada bi se to moglo promijeniti pošto će činiti strašan tandem sa Stephom Curryjem. Naravno, ne treba zaboraviti ni Klaya Thompsona, Draymonda Greena ili bilo kojeg drugog košarkaša Golden Statea, ali dvojac Durant-Curry trebao bi rušiti sve pred sobom.

Inače, Durant je posljednjih dana razmatrao i ostanak u Oklahomi, priliku za njegovo dovođenje pokušali su ugrabiti San Antonio, Miami, LA Clippersi, Boston..., ali Durant je izabrao pohod na naslov NBA prvaka.

Reakcije navijača su bile momentalne, Durant je izazvao bijes većine pristalica Oklahome i već su se pojavile prve snimke paljenja njegova dresa na internetu. I tako je počelo...

Idi na 24sata

Komentari 60

  • obama terorist 05.07.2016.

    Bravo za Duranta!!konacno suigraci kakvi mu pripadaju,sta bi covjek trebao ostat sa onim mulcima citav zivot??OKC sada nece znat gdje gruva bez njega...GS ce se prosetat..

  • Maxi09 05.07.2016.

    Koja je svrha bila lockouta 2011/12 sezone? Pričalo se kako bi trebalo spriječiti formiranje supertimova i onda povećaju salary cap, fuck logic.

  • Maxi09 05.07.2016.

    Koja je svrha bila lockouta 2011/12 sezone? Pričalo se kako bi trebalo spriječiti formiranje supertimova i onda povećaju salary cap, fuck logic.

Komentiraj...
Vidi sve komentare