To je to što me zanima!

Bomba za kraj: Brozović bi na SP pa kreće stopama Rakete?

Milanski klub želi nadoknaditi gubitke prodajama igrača kako bi zadovoljili Uefin financijski fair-play, a trener Luciano Spalletti dao je 'zeleno svjetlo' na Marcelov odlazak. Sad je, čini se, sve na samom igraču
Vidi originalni članak

Talijanski transfer guru Gianluca Di Marzio 'bacio' je bombu u posljednjim satima zimskog prijelaznog roka. Prema njegovim informacijama, hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović mogao bi iz milanskog Intera preseliti u španjolsku Sevillu.

Navodno su ponudili milijun eura za posudbu uz pravo otkupa ugovora na ljeto od 28 milijuna eura. Inter je, piše Di Marzio, zadovoljan ponudom.

Milanski klub želi nadoknaditi gubitke prodajama igrača kako bi zadovoljili Uefin financijski fair-play, a trener Luciano Spalletti dao je 'zeleno svjetlo' na Marcelov odlazak.

Tako bi naš veznjak krenuo stopama reprezentativnog kolege Ivana Rakitića koji je za klub iz Andaluzije igrao od 2011. do 2014. te bio i kapetan pri osvajanju Europske lige 2014. godine.

Brozoviću su potrebne i minute kako bi se nametnuo izborniku Zlatku Daliću uoči odlaska na ruski Mundijal za pet mjeseci.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • Najbolji_Veznjak_Svijeta 30.01.2018.

    Kakav mi vezni red imamk ajmee majko mila perverzije prosetat cemo se do finala u Rusiju:Luka Modric-najbolji vezni ma svijetu i igrac bez cijih golova i asistencija Real nemoze,prosle sezone je upisao rekordnih 4 asistencija,Ivan Rakitic-glavni igrac Barcelone nosi Barcelonu zadnjih 4 godine,brz,prodoran,okreta,zabio 2 golcine iz slobodnjaka protiv Sociedada i Alavesa,Kovacic-sto reci o toj igracini,ima tek 24 godine,a ove sezone je odigrao cak 200 minuta,udarac i pass su mu najmocnije oruzje,a Modric za njega tvrdi da jr buduci osvajac Zlatne Lopte,Brozovic-ide u mocnu Sevillu za rekordnu cifru od 28 milijuna,to je brutalan iznos,skoro ko Neymarova placa,Badelj-prvotimac jedne Fiorentime koja dominira Europom posljednjih godina...Kakva Francuska,Njemacka,Spanjolska,Brazil,Belgija,Engleska...Hrvatska ima najjaci vezni red ma svijetu...Neka pati koga smeta!!

  • Chapuisat 30.01.2018.

    Ne vjerujem da bi Sevilla dala 28 milijuna eura za nekog , pogotovo za Brozovica , svaka cast njemu i sve , ali ne vrijedi tih para .

  • komentator__Luka 30.01.2018.

    super bi to bilo...........sevilla je odlična za mlade igrače..........on ima potencijala da bude talent

Komentiraj...
Vidi sve komentare