To je to što me zanima!

Bombetina pod prečku: Modrić ušao i 'probio' mrežu Granade

Modrić je ove sezone odigrao tek jednu utakmicu u početnoj postavi i to prvu protiv Celte kada je dobio crveni karton. Možda će današnjim nastupom ponovno vratiti Zidaneovo povjerenje
Vidi originalni članak

Treća pobjeda Real Madrida u nizu na Santiago Bernabeuu je tu! 'Kraljevi' su slavili 4-2 protiv Granade u 8. kolu La Lige i, čini se, konačno uhvatili pravi pobjednički ritam. U igri još nedostaje stabilnosti i kontinuiteta, no rezultatski Real ostvaruje što se od njega i očekuje. Danas je briljirao Luka Modrić, koji je ušao u prvom poluvremenu i priredio pravo malo remek-djelo od gola.

Prvi gol djelo je Karima Benzeme. Francuz je pogodio već u drugoj minuti prije nego je Eden Hazard postigao prvijenac u novom dresu. Real je imao terensku nadmoć i bolju igru, ali u 34. minuti ostao je bez Tonija Kroosa, koji je igru morao napustiti zbog ozljede.

Umjesto Kroosa ušao je Luka Modrić. Niti ovu utakmicu nije počeo u prvom sastavu, ali zato je Zinedineu Zidaneu odgovorio na najbolji mogući način - bombetinom pod prečku u 61. minuti.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Bio je to prekrasan gol vrijedan pogledati nekoliko puta jer je hrvatskom kapetanu fantastično sjela i golman Granade bio je nemoćan. Bio je to, ujedno, i prvi Modrićev gol ove sezone.

Inače, Modrić je ove sezone odigrao tek jednu utakmicu u početnoj postavi i to prvu protiv Celte kada je dobio crveni karton. Možda će današnjim nastupom ponovno vratiti Zidaneovo povjerenje.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Fenix 05.10.2019.

    Ma nije moguce da je "najbolji svjetski igrac " dao gol !!??? Senzacija ????? Na Opcinskim ligama pane vise boljih golova al igraci igraju za sengvic a ne za miljune Eura . Mafija vlada danasnjim nogometom i peru ogroman novac . Luka je vrijedan 1000 kuna mjesjecno!!

  • 05.10.2019.

    Aj neka je i hazard zabio i asistirao

  • kajzanavek 05.10.2019.

    Uvali Mađarima koji takav na Poljudu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare