To je to što me zanima!

'Borba je završila, a on se nije ustao': Ruski je navijač ubijen!

Suprug i otac petogodišnjeg djeteta, Rus Eduard Samiškin, poginuo je u masovnoj tučnjavi 23 navijača Sibira i Jeniseja u Novosibirsku u Rusiji. Sve je počelo zbog - krađe navijačkih obilježja
Vidi originalni članak

Rus Eduard Samiškin, 30-godišnji navijač Jeniseja iz Krasnojarska, ubijen je u tučnjavi nogometnih navijača Sibira i Jeniseja u gradu Novosibirsku.

Obračun je bio toliko brutalan da je samo jedan navijač od njih 23, koliko ih je sudjelovalo u borbi, ostao na nogama, izvijestili su ruski mediji. A jedan navijač "nije mogao na noge".

- Svi su bili u žurbi. Došla je hitna pomoć, a stanovnik obližnjeg naselja uzeo mu je putovnicu i obećao pomoći mu u bolnici. Ali bio je mrtav, slomljen mu je vrat - opisao je jedan od navijača.

Borbu su zatražili navijači Jeniseja jer su im rivali iz Sibira u rujnu uzeli transparente, zastave i šalove.

Nesretni Samiškin iza sebe ostavlja ženu i petogodišnjeg sina.

"Naš tata i moj muž Edik poginuo je. Bio je vesela, pozitivna i ljubazna osoba, voljeni otac i najbolji muž", objavila je pokojnikova supruga Nadežda.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • radišaklapun 25.11.2017.

    svaka budala završi kako i živi,da nije njega neko bija bi on nekog,kod mene kažu di se tovari valjaju tu dlake ostaju,

  • 25.11.2017.

    cestitam.. to je pravi navijac koji pogine za svoj tim ako treba.. a ne nasi torcida i armada.. malo se potuku da ispadnu frajeri pa zovu mamu u pomoc kad boli od batina... treba poginuti da bi nogometasi zaradili hrpu novaca.. tako treba...nema vecih budala od nogometih navijaca..

  • tornado65 25.11.2017.

    A sto ce tek na sp biti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare