To je to što me zanima!

'Borba' na golu Spursa: Lloris je odličan, ali ne dam 'jedinicu'

Iskusni Brad Friedel na golu Tottenhama jasno je dao do znanja novom pojačanju Spursa, francuskom golmanu Hugu Llorisu, da mu neće tek tako prepustiti 'jedinicu'
Vidi originalni članak

Vratar francuske nogometne reprezentacije Hugo Lloris, koji je proteklog tjedna pristigao u Tottenham iz Lyona, suočio se s raspoloženim američkim veteranom na vratima Spursa Bradom Friedelom.

U dvoboju s Norwichem 41-godišnji Friedel impresionirao je nekim intervencijama, pa je i sam menadžer Andre Villas-Boas otvoreno rekao kako će se Francuz morati dobro potruditi da izbori svoje mjesto među vratnicama.

- Slažem se s menadžerom. Ja sam trenutno prvi vratar i ne mislim samo tako prepustiti svoje mjesto nikome. Naporno radim na svakom treningu i utakmici i vjerujem da mogu zadržati poziciju u momčadi. Dobro je kada imate tako jaku konkurenciju jer je Hugo odličan golman. Međutim, bez obzira što sam u Tottenham doveden kao kratkoročno rješenje dok klub ne pronađe vratara za duži period ja želim igrati. Pa nitko ne potpisuje ugovor da bi sjedio na klupi – izjavio je Friedel.

Lloris je na White Hart Lane doveden za 15 milijuna eura, a nakon svega par dana u Londonu, kada je shvatio kakva ga konkurencija čeka, nije bio pretjerano oduševljen svojom novom sredinom...


Idi na 24sata

Komentari 23

  • masterng 09.09.2012.

    Najgore je ostavit cijelu mladost zbog truda, treninga, u nadi da ćeš postić nešto i onda cijeli život bit rezervni golman. najgora pozicija u nogometu definitivno.

  • BoPdOp 09.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • marin arsenal 09.09.2012.

    ma najbitnije je da i ove godine budu iza ARSENALA ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare