To je to što me zanima!

Ćorić u finalu protiv Federera, Čilić će na Novaka Đokovića!

Roberto Bautista Agut predao je meč Borni Ćoriću pri vodstvu 3-2 u prvome setu. Sutra će Borna u finalu igrati protiv velikog Rogera Federera. Čilić je u polufinalu u Queen'su pobijedio Kyrgiosa 7-6, 7-6
Vidi originalni članak

Točno 23 minute i 22 sekunde trajao je meč Roberta Bautiste Aguta i Borne Ćorića u polufinalu ATP 500 turnira u Halleu. Španjolac je vodio 3-2, a onda je predao meč našem Borni.

Ćorić će sutra u finalu igrati protiv Rogera Federera, koji je u polufinalu pobijedio Amerikanca Denisa Kudlu 7-6, 7-5. Švicarac u Halleu "lovi" svoj 99. naslov. Protiv Pairea je Federer je u četvrtfinalu spasio dvije meč lopte, a sad nije imao takvih problema.

Inače, Federer je turnir na travi u Halleu osvajao čak devet puta, prvi put 2003. godine, posljednji put lani. Bit će ovo treći međusobni susret Ćorića i Federera. Švicarac vodi 2-0, posljednji su put igrali u polufinalu Mastersa u Indian Wellsu, u ožujku ove godine. Dobio je Roger 5-7, 6-4, 6-4.

Marin Čilić je u polufinalu ATP 500 turnira u londonskom Queen'su pobijedio Nicka Kyrgiosa 7-6, 7-6. Imat ćemo sutra dvojicu finalista. Jednog u Engleskoj, drugog u Njemačkoj. Čilić će u finalu igrati protiv Novaka Đokovića, koji je s uvjerljivih 2-0 (7-6, 6-4) pobijedio Jeremyja Chardyja nakon sat vremena i 34 minute igre.

Bit će ovo njihov 16. meč, Srbin je slavio u 14 zaredom dok je Čilić skinuo 'kletvu' u njihovom posljednjem meču kada je pobijedio u četvrtfinalu Mastersa u Parizu.

Wimbledon počinje 2. srpnja, a naši su tenisači u sjajnoj formi na travi prije početka najvećeg turnira na svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • 24.06.2018.

    Jos sam u 3mjesecu pisao kada veliki srbin nije bio u dobroj formi da ce uci u borbu za No1 na kraju sezone...maloumni i oni koji ne poznaju tenis su navalilo sa minusima,jer ne znaju racunat bodove na Atpu kao ni to da Novak ne brani nista poslije wimblidona...kojega bi vrlo lako mogao osvojit...a poslije njega krecu novakovi turniri i dvorane gdje je uvjek igrao zastrasujuce!!bit ce zanimljivo gledati dali Rafa i Roger mogu obraniti bodove kao moze li se mladi Sasa zverev ukljiciti u utrku...Cilic nema sanse a poslije wimblidona ce bit 10 tenisac svijeta gdje mu je i mjesto!

  • 23.06.2018.

    kamo srece da jedno finale cilic osvoji a drugo finale fed osvoji :)

  • Greatest-Of-All-Time 23.06.2018.

    Sutra su rijetke situacije kad cu navijati za Cilica XD,a i ovo mu sansa da popravi katastrofalan skor kakav ima(cak po meni favorit ako se ne uplasi)! I pohvala za Bornu za dobar turnir.Ima sanse definitivno,malo je falilo da dobije i u Indian Wellsu.Fed djeluje dosta lose,uzeo on naslov sutra ili ne imam osjecaj da nece obranit Wimbledon.Ove godine konkurencija ce na Wimbledonu definitivno biti jaca nego lani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare