To je to što me zanima!

Borna, što ti je to? Teniski as rashladio se čudnom spravom

Borna Ćorić priprema se za četvrti Grand Slam sezone i to US Open , trenutno, pakleno vrućem američkom New Yorku, a način hlađenja za vrijeme treninga mu je zaista inovativan...
Vidi originalni članak

Pripreme za predstojeći US Open, koji kreće sljedeći tjedan, u punom su jeku većini tenisača, pa tako i hrvatskom tenisaču Borni Ćoriću (22). No među raznim informacijama o Borninim pripremama koje redovito objavljuje na svojim društvenim mrežama, našla se jedna koja je zbunila mnoge Bornine fanove.

On je na svom Twitter profilu podijelio nekoliko fotografija s treninga koji je odradio pripremajući se za predstojeći US Open, koji započinje sljedećeg tjedna. Jedna od njih je i ona u kojima Borna drži dugu crnu cijev u desnoj ruci dok mu je odjeća potpuno mokra, pa su se mnogi zapitali - što li je to?

Naime, u New Yorku trenutno vladaju teški uvjeti. Velike su vrućine i visok je stupanj vlage pa je Ćorić svojim obožavateljima pokazao kako se pokušava rashladiti za trening s Wawrinkom. Koliko je ovaj vid rashlađivanja zdrav, možda nije tako važno pitanje kad ti tijelo vapi za spuštanjem temperature.

Pitanje je hoće li se ova tehnička novotarija koristiti i na samom US Openu, gdje će Ćorić biti jedan od nositelja. Za nastup na četvrtom Grand Slamu sezone Borna se pripremao i trenirajući s mladim nadarenim tenisačem, Felixom Augerom Aliassimeom (19).

Idi na 24sata

Komentari 5

  • gladijator 21.08.2019.

    Teniski " AS", to nisam dugo cuo. Sve vise srpski jezik koriste autori tekstova.

  • mali zeleni prigorec 21.08.2019.

    Pa to je novi sistem za komunikaciju sa trenerom.

  • usvakomkukoljuimazita 21.08.2019.

    Jadan na suncu za crkavicu :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare