To je to što me zanima!

Borussia Dortmund potpisala najboljeg strijelca Serie A...

Immobile je fleksibilan i dinamičan napadač koji je postigao nevjerojatan uspjeh u jednoj od najjačih svjetskih liga, rekao je Michael Zorc, sportski direktor Borussije
Vidi originalni članak

Talijanski napadač Ciro Immobile potpisao je ugovor s Borussijom Dortmund na pet godina. Ovaj 24-godišnjak protekle je sezone u dresu Torina bio najbolji strijelac talijanske Serie A s 22 gola iz 33 utakmice, a od sljedeće sezone nosit će žuto-crni dres i to kao zamjena za Roberta Lewandowskog koji odlazi u Bayern München

- Immobile je fleksibilan i dinamičan napadač koji je postigao nevjerojatan uspjeh u jednoj od najjačih svjetskih liga. Uklopit će se fantastično sa svim kvalitetama koje traži Borussia Dortmund - rekao je Michael Zorc, sportski direktor Borussije. 

Immobile je nakon fantastične sezone u Torinu s kojim je osvojio sedmo mjesto u talijanskom prvenstvu, upao i među 23 igrača talijanske reprezentacije koji će nastupati na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. 

Međutim, odmah se o ovom transferu oglasio i legendarni njemački nogometaš Lothar Matthäus  koji tvrdi kako Immobile nikako ne može nadomjestiti Roberta Lewandowskog. 

- On je igrač s dobrim vještinama i velikim potencijalom, ali žao mi je, on ne može nadomjestiti Lewandowskog. On jednostavno nije takav strijelac. Ne trči toliko, već često samo čeka loptu u sredini - mišljenja je Matthäus, zvijezda SP-a 1990., čije se mišljenje u Njemačkoj još uvijek izuzetno cijeni. 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • mata86 03.06.2014.

    borrusia je napravila sjajan posao a doci ce skoro sigurno i adrian ramos.ako se i ako opet nece biti ozljeda bit ce borussia vrlo jaka.

  • il_fenomeno_vero 03.06.2014.

    Trebao bi promijeniti prezime, ne ide s ovime ''fleksibilan i dinamičan napadač''.

  • AntonioRaknić 03.06.2014.

    odličan posao za BVB

Komentiraj...
Vidi sve komentare