To je to što me zanima!

Borussia želi razmjenu igrača: Mandžo u Dortmundu? Teško!

Bayern je Borussiji nanio dosta frustracija porazivši ih na Wembleyu i uzevši im Götzea. Obzirom da je Lewandowski na odlasku, traže za njega dvojicu igrača
Vidi originalni članak

Borussia Dortmund nakon izgubljenog finala Lige prvaka i 'otete' zvijezde Marija Götzea, kojeg je kupio Bayern, blizu je da izgubi i prvog napadača Roberta Lewandowskog, koji je također jednom nogom u momčadi novog prvaka Europe.

Sve to izazvalo je bunt kod 'žuto-crnih', a prema pisanju njemačkog Focusa, trener Borussije Jürgen Klopp ne namjerava ostati dužan žestokom rivalu iz Bavarske.

S obzirom da su se već pomirili da će morati prodati poljskog napadača, čelnici Borussije traže razmjenu igrača po kojoj bi Lewandowski otišao samo ako bi u drugom smjeru došli Mario Mandžukić te Xherdan Shaqiri uz nadoplatu.

- Naravno bit će promjena, netko će sigurno napustiti klub. Promjenu ćemo iskoristiti kao našu prednost. Gradimo novu momčad, stvaramo novi stroj - rekao je Klopp.

Dortmunđani su doveli Socratisa iz Werdera, kao zamjenu za Santanu, a spominje se dolazak Barcinog napadača Gerarda Deulofea (19). No prodajom Götzea i Lewandowskog Klopp će od zarađenog novca morati dovesti jaka pojačanja, a čini se kako je dovođenje Mandže gotovo nemoguća misija.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • tomyxx 30.05.2013.

    Lewandovski je kako se kaže paker , ima nos za gol ,a Mandžukić gine od obrane do napada svaku utakmicu i više se troši tako da nisu nimalo slični tip napadača , i kako onda znati tko je bolji . Falcao i Lewandovski - oni su sličan tip , čak i Gomez , Cavani .

  • makyos 30.05.2013.

    http://z0r.de/L/z0r-de_439.swf

  • tupan2 30.05.2013.

    zanimljivo bi to bilo, trener kao što je klop bi mogao s njima dvojicom itekako napraviti opaki stroj vrijedan naslova

Komentiraj...
Vidi sve komentare