To je to što me zanima!

Borussijin dvojac igrao kamen-škare-papir za vrijeme susreta

Prilikom pripreme za izvođenje slobodnog udarca Marco Reus i Mike Hanke igrali su dječju igru papir-škare-kamen, kako bi Njemci to rekli schnick-schnack-schnuck
Vidi originalni članak

Borussia Mönchengladbach imala je lagan posao u Kölnu protiv istoimenog domaćina u sklopu 14. kola njemačke nogometne Bundeslige. Koliko lagan? Dečki su morali igrati papir-škare-kamen da im ne bude "dosadno"...

Borussia Mönchengladbach imala je u 47. minuti utakmice vodstvo od 3-0 koje je do kraja rutinski i zadržala. Prilikom pripreme za izvođenje slobodnog udarca Marco Reus i Mike Hanke igrali su dječju igru papir-škare-kamen, ili kako bi Njemci to rekli: schnick-schnack-schnuck, kako bi odredili tko će uputiti udarac prema Kölnovom golu.

- Nismo željeli nikoga ismijavati. Mike je trebao biti izvođač iako je već postigao pogodak na utakmice. I ja sam želio i zato sam predložio da to riješimo na taj način – objasnio je nakon utakmice Reus.

Ishod "dvoboja" papir-škare-kamen završio je u korist Reusa. Najprije su obojica "bacila" papir, a zatim je Reus pobijedio s dijamantom koji je "slomio" Hankeove škare. I dok su oni pokušavali na ovaj jedinstveni način odlučiti tko će izvesti slobodni udarac, svi prisutni na stadionu su strpljivo čekali da djeca završe svoju igru.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • JunFan 28.11.2011.

    Dobro da nisu izvadili pokemone. :P

  • buffon_boy 28.11.2011.

    dok se u drugim ligama bore tko će izvesti, u našoj svi bježe od lopte,nitko neće da se osramoti...

  • plavocrni 28.11.2011.

    malo je kamen škare papir..ali onda ga je pobijedio dijamantom...to je neko superoruzje u ovoj igri koje sve pobjeduje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare