To je to što me zanima!

"Bosanska zvijer" je u bijegu: Spahovića traže zbog ubojstva

Policija u BiH izdala je tjeralicu za poznatim MMA borcem Tomislavom Spahovićem kojeg sumnjiče da je ubio Amila Geca. Tomislav je lani nastupio u Rijeci na FFC-u
Vidi originalni članak

Tomislav Spahović osumnjičen je za ubojstvo i u bijegu je, objavili su mediji u BiH. Policija sumnja kako je jedan od najpoznatijih MMA boraca u susjednoj državi ubio Amila Geca (32) u slučaju povezanom s utjerivanjem dugova, piše Dnevni Avaz.

Gec, koji je otprije poznat policiji, preminuo je od ozljeda koje je zadobio u pucnjavi. Policija je uhitila Spahovićevu prijateljicu Melisu Musić zbog sumnji da mu je pomagala. Njezin odvjetnik tvrdi da nije bila u kontaktu s MMA borcem.

Dnevni Avaz dodaje kako su se pojavile nove nepotvrđene informacije u ovom slučaju prema kojima Spahović nije bio umiješan u utjerivanje dugova te da je Amil Gec, prije nego su ga pogodili u glavu, raspravljao na ulici sa svojim napadačem.

- Moj sin nema nikakve veze s time i uopće ne poznaje Geca. Melisu poznaje, to mu je prijateljica. On nije u bijegu, nije bitno gdje je, ali javit će se. On je sportaš i dokazat će da je nevin. Ima novac i što bi on iznuđivao za nekoga? Toga jutra bio je u svojoj kući. Nije moj problem što policija nije došla na moja vrata - rekla je Tomislavova majka.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • bukachev 25.04.2016.

    treba stavit zamku za medvjede i u nju hrpu steroida,pustis preko noci i da vidis zver je u zamci ahahaha

  • HeavenShallBurn 25.04.2016.

    Dug je dug, a dug se treba vratit'...

  • Zeleni_Zub 25.04.2016.

    Malo kemija,malo udarci u glavu,malo nerazvijenost mozga i jbg.

Komentiraj...
Vidi sve komentare