To je to što me zanima!

Boston korak od velikog finala, vode protiv Tampe Bay 3-1

Hokejaši Boston Bruinsa stigli su nadomak plasmanu u finale Stanley Cupa 3-1 pobjedom nad Tampom Bay u svom TD Gardenu u petoj utakmici finala Istoka
Vidi originalni članak

Sada vode u seriji 3-2 i nedostaje im samo još jedna pobjeda...

Boston je u ovom susretu uspio nadvladati spori početak i činjenicu da su u prvih 20 minuta njegovi igrači zapucali samo četiri puta prema suparničkom golu. Tako je Tampa Bay nakon otvarajuće dionice imala vodstvo 1-0 golom Simona Gagnea.

U drugom periodu igre Bruinsi su se digli i preko Nathana Hortona i Brada Marchanda preokrenuli susret. Na kraju je, 13 sekundi prije posljednjeg zvuka sirene, Rich Peverley samo ugurao pločicu u praznu mrežu i potvrdio trijumf Bruinsa i dolazak na korak od prvog velikog finala nakon 21 godine.

Velikim junakom susreta pokazao se vratar Bruinsa Tim Thomas koji je zaustavio 33 udarca prema vratima, a neke od njegovih obrana bile su posebno atraktivne, poput one udarca Stewea Downiea 11 minuta prije kraja kojeg je zaustavio rubom klizaljke.

Šesta utakmica serije igra se u srijedu navačer u St. Pete Times Forumu u Tampi.

Tampa Bay je ove sezone već bila suočena s deficitom 1-3 u doigravanja, budući su istim rezultatom zaostajali protiv Pittsburgha u prvoj rundi doigravanja.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 23h i 59min 24.05.2011.

    a jucer nije bio nikakav clanak kako su nucksi napravili mljeveno meso od sharksa.od 13 udaraca na gol,a ugurali 4 gola,a sharksi su uputili 35 i 2 gola.A da ne pricam kako su canucksi odigrali igraca vise-kako su igraci od peseka dobivali iskljucenja tako su salo,kesler,burrows zajedno sa savrseniom igrom twinsica busili niemia. ovu jucerasnju tekmu ne mogu komentirati jer je nisam pogledao

Komentiraj...
Vidi sve komentare