To je to što me zanima!

Arsenal gubio 3-0, Giroud opet spasio Wengera i zabio za bod!

TUŽNI BOURNEMOUTH Domaćin je imao velikana u šaci, ali ni veliko vodstvo od 3-0 nije im bilo dovoljno za tri boda. Arsenal se spasio golom Girouda u zadnjim trenucima utakmice te došao do boda...
Vidi originalni članak

Bournemouth je protiv Arsenala na Vitality stadionu imao 3:0 sve do 70. minute, no kraju su se morali zadovoljiti tek bodom jer je spektakularna utakmica 20. kola Premier lige završila 3:3. Arsenal se spasio preko Oliviera Girouda u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena.

VIDEO

Domaćin je sjajno otvorio utakmicu te nakon 20 minuta imao već 2:0, golovima Danielsa i Wilsona. Još veće veselje na zavladalo je poslije gola u 58. minuti kada je Fraser zabio za 3:0.

Činilo se da je gotovo, pogotovo iz razloga što je Arsenal djelovao bezopasno prema naprijed, a užasno loše u obrani. Posebno se to odnosi na desnog beka Hectora Bellerina koji je odigrao lošu utakmicu - sva opasnost, kao i golovi Bournemoutha, dolazila je preko njegove strane.

Arsenal je proigrao, u 70. minuti preko Alexisa Sancheza su smanjili na 3:1, a samo pet minuta kasnije tek što je ušao, Lucas Perez smanjuje na 3-2.

U 82. minuti Bournemouth je ostao s igračem manje nakon što je isključen Francis, što je Arsenal iskoristio i u sudačkoj nadoknadi golom Francuza Girouda glavom došao do boda.

- Bournemouthu pohvale, ali nama jednostavno dva i pol dana nije bilo dovoljno za oporavak. To je preveliki hendikep. Neki moji igrači su se na poluvremenu požalili na probleme, pa sam morao mijenjati rano na početku nastavka - rekao je Wenger pa nastavio:

- Izgubili smo dva boda, ali moramo bolje u drugim utakmicama. Nadam se da će ostale momčadi ispustiti bodove. Ovo nije rezultat koji smo željeli prije početka, ali nakon 3:0 bih odmah potpisao ovo. 

U preostale dvije utakmice odigrane večeras, nogometaši Swansea stigli su do važnih bodova kod Crystal Palacea (1-2), dok je Stoke pobijedio Watford 2-0 na domaćem terenu.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • AC.MILAN 04.01.2017.

    ono nema veze sa crvenim kartonom

  • mithandir777 04.01.2017.

    Ovaj Xhaka je više naštetio Arsenalu nego što su od njega koristi imali, osim ona dva gola ništa i makar je večeras asistentirao, ali smiješan igrač. Nije za PL

  • jmdelpotro 04.01.2017.

    Blijeda utakmica mog 4rsen4la nažalost. U krivo vrime definitivno. Hector odigra očajno na boku, Fraser ga pretrčava i prodira ka da nije jedan od najbržih, ako ne i najbrži igrač na svitu. Cech dva gola prakticki iz mrtvog kuta, šteta. Giroud opet dokazuje da je klasa iako sam ga ja prvi pljuva. Fali Cazorla čarobnjak i gotovo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare