To je to što me zanima!

Boysi navijaju za Dinamo protiv Cibone: Nadam se da će moji igrači znati koji koš napadaju

Sastaju se jedan veliki klub poput Cibone i jedan koji to tek treba postati - Dinamo Zagreb. Svima je želja da utakmica što prije počne, kazao je košarkaš Dinama Ivan Nakić
Vidi originalni članak

Nakon dugo vremena u Zagrebu se ponovno priča o košarci. Razlog tome je utakmica KK Dinama i KK Cibone u Kupu Krešimira Ćosića koja će se u utorak u 18h odigrati u Draženovom domu pred glasnom publikom.

Uoči utakmice zajedničku konferenciju za medije održali su treneri i igrači dvaju zagrebačkih klubova.

- Nadam se da će moji igrači znati na koji koš napadaju - kazao je trener Cibone Vladimir Jovanović aludirajući na činjenicu da za KK Dinamo dolaze navijati i Bad Blue Boysi koji stoje iza ovog kluba.

- Svjesni smo da smo favoriti, ali Dinamo ima svoje ambicije i kvalitete. Kup utakmica je ipak jedna i imat će podršku s tribina koja će im sigurno značiti, kao i mojim igračima jer većina su simpatizeri tog kluba. Mi se zaista spremamo na najbolji mogući da način da se čudo ne bi dogodilo - kazao je Jovanović.

Kapetan Cibone biti će Danko Branković koji je Dinamovac od malih nogu, dapače sa svog balkona je gledao utakmice.

- Nisam nikad sanjao da ću igrati protiv Dinama. Ali spremamo se maksimalno, kao da je najjača utakmica - kazao je Branković.

Trener KK Dinama Milan Ličina objasnio je kako je to njegovoj momčadi jedna od najdražih utakmica.

- Kada nemamo što izgubiti, možemo samo puno dobiti. Naše je da pokažemo što radimo u zadnje vrijeme i sigurno je da ćemo tražiti svoju šansu. Nadam se zanimljivoj utakmici i da će svi koji dođu moći uživati - rekao je Ličina.

Igrači KK Dinama David Ušić i Ivan Nakić sinovi su legendi Cibone, Svena Ušića i Mihovila Nakića te stoga će ova utakmica biti zanimljiva i iz njihovog obiteljskog kuta. Na pitanje za koga će oni navijati kroz smijeh su rekli da vjeruju da će biti za sinove, a ne klub koji su vodili ka krovu Europe.

- Sastaju se jedan veliki klub poput Cibone i jedan koji to tek treba postati - Dinamo Zagreb. Svima je želja da utakmica što prije počne. Tata još nije sa mnom otvorio tu temu, ali će svoje emocije prema Ciboni ovu utakmicu morati zaboraviti i navijati za mene - kazao je Ivan Nakić, krilni centar KK Dinamo.

David Ušić ponovio je da se raduje zbog atmosfere i da nije dugo bila ovakva utakmica u Zagrebu.

Ulaznice za utakmicu mogu se kupiti u BBB Fan Shopu u Ilici 37, u prostorijama KK Dinama (Rudeška cesta 71) i u Muzeju Dražena Petrovića (Savska 71). Na dan utakmice bit će otvorena blagajna kod dvorane dva sata prije utakmica, kao i omogućeno testiranje na Covid19.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Pobotchnick Leeyoobo 20.12.2021.

    Možete vi napraviti Dinamo i u vaterpolu,hokeju, odbojci na pijesku, kriketu i sinkroniziranom plivanju. Džaba vam futsal i košarka. Jedan je Dinamo Zagreb.

  • pametnijiodtebe 20.12.2021.

    Svaka cast Boysima! Cibonu je uprava pokopala davnih dana, tribine su prazne, a samim time nema ni sponzora. Prije ce Dinamo iz 0 napraviti nesto nego li Cibona od koje je ostalo samo ime.

  • bla7 20.12.2021.

    Kruži priča da je Branković od malih nogu gledao utakmice Dinama dok je stajao iza sjeverne tribine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare