To je to što me zanima!

Boysi: Sakoman laže, nije bilo noževa, neka nam se ispriča

Od Miljenka Sakomana tražimo da objavi snimku sa video-nadzora, a potom i da nam se ispriča za još jednu od gnjusnih laži, kažu Bad Blue Boysi u priopćenju
Vidi originalni članak

Nakon utakmice Dinama i Zadra na Maksimiru direktor stadiona Miljenko Sakoman navodno je dobio izvještaj jednog od voditelja sektora. U njemu je stajalo kako je prilikom okupljanja Boysa ispred stadiona jedan od maskiranih huligana nožem prijetio redaru. Nakon svega ponovno su se oglasili i Bad Blue Boysi koji tvrde da nikakvih prijetnji nije bilo te traže ispriku Miljenka Sakomana.

Priopćenje Boysa donosimo u cijelosti:

Nažalost, prisiljeni smo se još jednom oglasiti priopćenjem povodom još jedne pomukle i bezobrazne laži ponovno servirane od strane klupske Uprave.

Naime, neki mediji su objavili laž Miljenka Sakomana, direktora stadiona, da je grupa naših pripadnika do ograde na platou između sjeverne i zapadne tribine došla na način da je redaru zaprijetila nožem što nema veze sa istinom. 

Istina je da je oko stotinjak BBB prošlo pored redara koji je stajao na platou, čak nas je pozdravio i mahnuo nam. 

Na platou smo se zadržali nekoliko minuta i otišli sa stadiona, a cijeli ovaj događaj mogu potvrditi i kamere sa video-nadzora koji snima upravo taj dio stadiona te su sigurno zabilježile taj događaj. 

Od Miljenka Sakomana tražimo da objavi snimku sa video-nadzora, a potom i da nam se ispriča za još jednu od gnjusnih laži koje su medijima servirane iz Mamićeve Uprave.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Cro Cop 14.04.2012.

    @sok od narance - ako si ti uopce navijac Dinama zar ti nije jasno da Hajdukovci to samo rade jel se nadaju da bi oni i Hajduk iz ovoga sranja mogli izvuci korist. Oni zele ne samo propast Mamica, oni zele Dinamo na koljenima. Kako i tebi i drugima to nije jasno. Dobro je rekao ovaj prije. Kakve veze ima je li bilo nozeva ili nije. I sta vam znace te maske. Ako ne pravite nikakva sranja sto se onda skrivate iza maski i marama. Ja bih vam tako obucenim i maskiranim ne samo zabranio dolaziti na stadione nego bih vam zabranio da se bilo gdje takvi u javnosti pojavljujete.

  • odalv 14.04.2012.

    Kada ste BBB,tako pošteni i nevini zašto nosite maske kao naj veći kriminalci.Pošteni navijače nekriju svoj identitet nego otvoreno govore ako im se nešto nesviđa.Nikada Vas više neželimo vidjeti tako maskirane na utakmicama.Vi ste obični ološ koji ni sami neznate što želite(mislim na huligane pod maskama),pustite nas da naavijamo za naš voljeni Dinamo.Nije mi jasno da HNS-kažnjava nevine klubove .Zašto se nemože isprazniti tribina sa huliganima i nasstaviti utakmicu,nego je prekidati,bez veze.

  • Cro Cop 14.04.2012.

    Jos je ovdje nesto zanimljivo. Clanak o Dinamu i BBB a sve Hajdukovci pisu komentare.

Komentiraj...
Vidi sve komentare