To je to što me zanima!

Božić je uranio: Kova i suigrači razveselili bolesne mališane...

Igrači Chelseaja posjetili su bolnicu u blizini svog stadiona Stamford Bridgea i darovima razveselili dječicu koja se nalaze na liječenju. Sa suigračima je bio i naš Mateo Kovačić
Vidi originalni članak

Mateo Kovačić i njegovi suigrači iz Chelseaja posjetili su mališane koji se nalaze u bolnici Westminster i uljepšali im dan. 

Iako je dječici vjerojatno najljepši poklon bio druženje s idolima, razveselili su ih i poklonima, potpisivali su autograme i odlično raspoloženi napravili nekoliko selfieja.

"Plavci" su već u božićnom raspoloženju, a do bolnice su se zajedno prošetali, jer je udaljena tek nekoliko minuta od Stamford Bridgea. 

- Važno je pronaći vremena za zajednicu. Nikada nije lijepo biti u bolnici, ali vjerujem da je oko Božića osjećaj još gori... Nadam se da smo barem malo razveselili dječicu, nasmijali ih i da su im se svidjeli pokloni. Čini mi se da su bili uzbuđeni - opisao je druženje kapetan Chelseaja Gary Cahill.

Bravo dečki!

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • _Varešak_ 12.12.2018.

    Lijepa i plemenita gesta.

  • real777 12.12.2018.

    Puno ljudi ce reci da rade to zbog marketinga, ali u ovo vrijeme godine darivanje i pomaganje su najbitnije stvari i pohvale njima i svim ostalim ljudima koji uljepsavaju ne samo bolesnoj dijeci nego i svim drugim ljudima blagdane!

  • 12.12.2018.

    Bravo bravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare