To je to što me zanima!

Božić obranio titulu protiv 'armenskog ratnika'

Hrvatski boksač Stjepan Božić uspio je u Novalji obraniti naslov interkontinentalnog prvaka u supersrednjoj kategoriji prema WBA verziji
Vidi originalni članak

Hrvatski boksač Stjepan Božić uspio je u Novalji obraniti naslov interkontinentalnog prvaka u supersrednjoj kategoriji prema WBA verziji. Božiću se među konopcima suprotstavio Armenac Roman Aramjan, a nakon dvanaest rundi po tri minute suci su jednoglasno odlučili da pojas ostaje u vlasništvu hrvatskog boksača.Inače, Božić se trebao boriti protiv talijanskog boksača Cristiana Sanavije, bivšeg europskog i svjetskog prvaka, no Talijan je zatražio odgodu zbog ozlijede.
- Nisam podcijenio protivnika, respektirao sam ga, no znam svoje kvalitete i zajedno sa svojim timom uspio sam doći do pobjede. Zaslužio sam pobjedu, a o onome što slijedi pričat ću kasnije, nakon odmora - nije želio otkriti daljnje planove Božić.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • torcida_4ever 25.07.2008.

    bravo stjepane!! odlicna borba je bila!! najvise mi se svida sto je pozdravio gotovinu i cermaka!! sto je nagradu posvetio hrvatskim herojima i sto je na kraju pozdravio \"svoga velikog prijatelja\" MARKA PERKOVICA THOMPSONA!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare