To je to što me zanima!

Braća Kličko: Neka Haye bira koji će mu od nas uzeti naslov

Haye će u mirovinu u listopadu sljedeće godine, no prije umirovljenja volio bi ući u ring s braćom Kličko, naravno ne odjednom. Braća mu žele ispuniti želju...
Vidi originalni članak

Ukrajinska braća Kličko, Vladimir i Vitalij, svjetski boksački prvaci u teškoj kategoriji po tri od četiri najeminentnije verzije, zajednički su Britancu Davidu Hayeu obećali borbu u 2011. godini...

Tridesetogodišnji je Britanac ove sezone pod okriljem WBA-a u dvama navratima uspješno obranio svoj pojas pobijedivši, oba puta tehničkim nokautima, Johna Ruiza u travnju, odnosno Audleyja Harrisona prošlog mjeseca.

Ukupno je u karijeri Haye na učinku od 25 pobjeda i jednog poraza u 26 mečeva. Čak je 23 puta slavio prekidom borbe.

No, u zraku i dalje visi borba između Hayea i jednoga od braće Kličko, ili čak obojice. Vladimir drži pojaseve po IBF i WBO verzijama, a stariji brat Vitalij, po WBC verziji. Prošle godine je Haye imao zakazani termin za borbu protiv Vladimira Klička, ali ga je otkazao zbog ozljede leđa.

Haye je odavno najavio da se planira umiroviti na svoj 31. rođendan, 13. listopada sljedeće godine, borio se s ukrajinskom braćom ili ne. Ipak, poručio je kako bi volio s obojicom u ring prije odlaska u mirovinu. Bild piše kako su braća Kličko obećali Britancu da će mu ispuniti želju:

- Dogodit će se ta borba sljedeće godine. Neka Haye samo izabere koji će mu od nas dvojice uzeti naslov koji drži -zajednički su poručili Vladimir i Vitalij.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • souza 26.12.2010.

    hhhhhhhhhhh pa taj bahati britanac nije svijestan sta mu bilo koja od ove dvije gorile moze napravit!!!

  • svagi2 25.12.2010.

    kako je samo sexy ovi vladimir ;)))

  • johnny_1 25.12.2010.

    hah pa bilo koji od brace ce ga slomiti ,haye se samo hvali,hvalio se i onaj brigs prije 2 mjeseca dok ga nije vitalij klicko razbio ko beba zvecku ,prica se da je jos lik na intenzivnoj !

Komentiraj...
Vidi sve komentare