To je to što me zanima!

Braća po 'blajhu': FC Peroksid United i novi trend u nogometu

Nitko ne zna tko je zapravo prvi započeo trend blajhanja kod nogometaša, ali on se nezaustavljivo širi. U Barci još samo fali da Suarez oboji kosu pa da imamo "trio blajh"
Vidi originalni članak

Počela je Liga prvaka, a frizerski saloni trljaju ruke.

Za razliku od Eura, kad obično do neba skoči prodaja televizora, piva i navijačkih rekvizita, ovaj put čini se da je sjekira u med, ili u blajh, upala vlasnicima frizeraja.

Aaron Ramsey, Samir Nasri, Phil Jones, Leo Messi, Neymar, Javi Moreno...

Što im je zajedničko? Svi su za novu sezonu postali - plavuše. 

Nitko ne zna tko je zapravo prvi započeo trend blajhanja, ali on se nezaustavljivo širi. Posljednji koji je obojao kosu u plavo je Liverpoolov Alberto Moreno.

Naravno, najviše pozornosti novim imidžom izazvao je Messi, koji se nakon godišnjeg odmora u Barcelonu vratio s novom bojom kose.

U frizerskim salonima mogli bi ostati bez vodikovog peroksida jer Argentinac je idol mnogim navijačima koji sad žele biti isti kao on. Nije dugo trebalo da i njegov partner u napadu postane partner po blajhu i nastavi trend. Ostalo je još samo da Suarez malo sredi kosicu pa da umjesto MSN-a u Barceloni imamo "trio blajh".

Do hrvatskih igrača još nije došao taj trend, iako nije nemoguće da za neku od sljedećih utakmica vidimo, recimo, plavog Antu Ćorića...

Idi na 24sata

Komentari 29

  • It's kišing 16.09.2016.

    Rumunjska na SP...'98-me... https://www.google.hr/search?q=rumunjska+sp+1998&client=ms-android-lge&hl=hr-HR&prmd=imvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi7luOgkpTPAhWGDZoKHS4TAaQQ_AUIBygB&biw=360&bih=525#imgrc=QVfa8qXEFkkpKM%3A

  • M23_2 15.09.2016.

    rumunjska '98

  • salabajzer 15.09.2016.

    to je ono kad ti je toliko dosadno u životu da neznaš što bi sa sobom, pa onda radiš budalu od sebe. Naravno i pare tu igraju ulogu jer ih nemaš na što potrošit

Komentiraj...
Vidi sve komentare