To je to što me zanima!

Bradarić i ekipa izgubili su od Villarreala, i to u nadoknadi...

Za Villarreal, koji se još uvijek nada izlasku u Europu, ovo su važni bodovi, dok Celtu i dalje čeka teška borba za opstanak. Hrvatski veznjak Filip Bradarić za Celtu je odigrao cijeli susret
Vidi originalni članak

U 28. kolu španjolskog prvenstva, prvom nakon korona krize, Celta je u subotu na domaćem terenu izgubila od Villarreala s 0-1, a jedini pogodak zabio je Manu Trigueros u sudačkoj nadoknadi (90+1).

Za Villarreal, koji se još uvijek nada izlasku u Europu, ovo su važni bodovi, dok Celtu i dalje čeka teška borba za opstanak. Hrvatski veznjak Filip Bradarić za Celtu je odigrao cijeli susret.

KAKVE BROJKE! Talijani obaraju rekorde: Juve i Milan pratilo 8.2 mil. gledatelja

 Prethodno je Espanyol kod kuće sa 2-0 pobijedio Alaves. Espanyolu je pomoglo i to što je Alaves ostao bez vratara Pacheca, koji je isključen u 19. minuti nakon prekršaja. Prvi pogodak za domaću momčad postigao je u sudačkoj nadoknadi Bernardo Espinosa (45+3), a drugi odmah na početku drugog poluvremenu, u 47. minuti Wu Lei. 

BAYERN JOŠ NE SLAVI A tko drugi nego Haaland! 20 sekundi prije kraja utrpao gol, Dortmund i dalje u trci za titulu

 Dan ranije Valencia i Levante su u gradskom derbiju odigrali 1-1, a u subotu se još sastaju Leganes - Valladolid, te Mallorca - Barcelona.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sljuk 14.06.2020.

    A zakaj je modric na naslovnici?

Komentiraj...
Vidi sve komentare