To je to što me zanima!

Bradarić potpisao za Lille pa pohitao na pripreme u Portugal

Domagoj Bradarić i službeno više nije igrač Hajduka. Potpisao je za francuskog prvoligaša Lille u sedam milijuna eura vrijednom transferu, a Hajduk će dobiti i postotak budućeg transfera. Priključio se pripremama
Vidi originalni članak

Mladi hrvatski reprezentativac Domagoj Bradarić (19) potpisao je za francuskog prvoligaša Lille.

Hajduku će pripasti sedam milijuna eura odštete, postotak od budućeg transfera te bonusi, a Bradarić će odmah zauzeti mjesto na lijevom boku svog novog kluba. 

Bradarić je za službene stranice kluba spremno pozirao u novom crvenom dresu pa se brže-bolje zaputio u Portugal na pripreme kluba.

Njegovo mjesto na lijevoj strani Hajdukove obrane zauzet će novopridošli Ivan Dolček (19) iz Slaven Belupa te David Čolina koji je stigao iz Monaca (19).

- Nakon 12 godina rada, uspona i padova došlo je vrijeme da napustin moj dom, moj klub. Živia san svoj dječački san i na tome sam zahvalan svim ljudima u klubu kroz sve te godine. Također veliko hvala Torcidi i svim navijačima Hajduka! - poručio je Bradarić svojim obožavateljima i navijačima Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 20.07.2019.

    Treba zatvorit upravu hajduka jer su prodali bradarica a u njihovu kasu nece uc niti par milijuna!! Zar ovo nije pljacka? Ako mamic uspjeva prodat za 30,zasto ajduk koji se smatra velik kao dinamo nebi mogao za 35 ili 25??? Tko je ovdje lud??

  • 20.07.2019.

    Sta ce Hajduku Bradaric kad imaju dva najbolja liva beka na svitu 😆😂

  • domagoj264 19.07.2019.

    Sretno

Komentiraj...
Vidi sve komentare