To je to što me zanima!

Bradleyevo stanje je sve lošije: 'Ovako se htio oprostiti od nas'

DVA PRIJATELJA Slavni engleski nogometaš Jermaine Defoe postao je veliki prijatelj teško bolesnog dječaka Bradleyja. Ponovno mu je Bradley zaspao u naručju i to nakon zabave s njegovim rođacima...
Vidi originalni članak

Mali Sunderlandov navijač Bradley Lowery (6), koji boluje od raka, proživljava nažalost svoje najteže dane u mladom životu.

Petogodišnjaku su doktori u prosincu rekli kako mu je ostalo još samo nekoliko tjedana života, ali se od tada držao čvrsto i hrabro.

Naime, već je jednom prebolio rak, ali bolest se vratila.

Potporu je imao u tisućama navijača diljem svijeta, dobio je nekoliko vreća božićnih čestitki, a posebno je prijateljstvo razvio sa svojim omiljenim igračem, Jermaineom Defoeom.

Bivši kapetan Sunderlanda jako se vezao za Bradleyja i gotovo mu svakodnevno dolazio u posjete kako bi mu uljepšao dane.

Njegova obitelj organizirala mu je posebnu zabavu po njegovoj želji na kojoj su bili svi oni koje obožava, uključujući i Defoea.

Njegova zdravstvena slika sve je lošija i obitelj mu je htjela priuštiti druženje s najmilijima kako bi barem kratko zaboravio na težinu situacije.

Iz njegove obitelji poručili su na Facebooku:

- Bradley je jako oslabio i sve mu je teže. Jedva diše, ali bori se.

Potom je dodano:

- On je inzistirao da ima zabavu na kojoj će biti njegovi rođaci, ali i 'djevojka' Poppy. Svi su došli i družili se s njim do dugo u noć, a nakon toga je došao Defoe, njegov najbolji prijatelj. On je bio tako sretan, s njim je uvijek opušten.

- Ovo je vjerojatno bio način za njegov 'oproštaj' - kažu iz njegove obitelji.

Bradley je ponovno zaspao u Jermaineovu naručju...

Idi na 24sata

Komentari 30

  • dzubci23 09.07.2017.

    Defoe, kralj, dječaku spokoj vječni anđeli ga čuvali.

  • cityzent 02.07.2017.

    Toliko mi je zao sto takvi dobri ljudi to jest djeca prerano odlaze a žive ovi političari i teroristi jbmti život i nepravdu...

  • SDP-ov fan 02.07.2017.

    Hhahahahaahhahaa Defoe se samo hvali s tim malim i to objavljuje na mrežama i želi ispasti dobar. Time se ne smije hvaliti a izgleda on se hvali kao on je dobar. Mogao je u tajnosti doći na proslavu, kao i u bolnicu kad je bio a on se uvijek ističe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare