To je to što me zanima!

Branca: Quaresma će do kraja tjedna biti u Interu

Sportski direktor Intera rekao je portugalskim medijima kako će sapunica oko prelaska Quaresme u Inter biti okončana do kraja tjedna
Vidi originalni članak

Vjerujem da će se Quaresma uskoro priključiti Interu. Današnji dan vrlo je bitan za cijeli posao - rekao je sportski direktor "nerazzura" Marco Branca, pa dodao:
- Svima je poznato da je naš klub zainteresiran za njega, no morati ćemo još malo čekati. Quaresma je još igrač Porta, no do kraja tjedna sve će biti završeno.
Nakon više od mjesec dana intenzivnih i mukotrpnih pregovora, Portugalac bi konačno trebao riješiti svoj status i preseliti u Milano. O tome govori i to što Quaresma nije u kadru momčadi Porta koja se priprema u njemačkom Marinfieldu.
Prema informacijama iz portugalskog tiska, dogovor je postignut, a Porto je prihvatio ponuđenih 25 milijuna eura i tako spustio potraživanja za 15 milijuna. Presudna je bila klauzula prema kojoj će Portu pripasti 25 posto iznosa od eventualnog transfera Quaresme u neki drugi klub u budućnosti.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Ferenc16 28.07.2008.

    strašan igrač samo da ne prejde u inter i bit će još bolji

  • Hrc_dinamo 28.07.2008.

    Čovječe, kakvu taj quaresma ima tehniku šuta,to još nisam dugo vidio, nabaciva s vanjskom,puca s vanjsko,prodoran je,zaslužuje igrati u interu

Komentiraj...
Vidi sve komentare