To je to što me zanima!

Branko Ivanković: Pa kako da nekoga pobijedimo?

Još smo uvijek u vrlo dobroj situaciji. Pobijedimo li HSV u Maksimiru, sami ćemo odlučivati o svojoj sudbini u Rennesu, optimist je trener Dinama
Vidi originalni članak

Tužna i izmorena lica izlazili su Dinamovi igrači iz svlačionice.
- Tužan sam, nikad nisam bio tužniji - rekao je Ognjen Vukojević, pomalo suznih očiju.
- Negdje griješimo. Trebamo sjesti i vidjeti gdje je problem - dodao je jedini strijelac za Dinamo ove tužne norveške noći. Nadovezao se i Josip Tadić. I on je promašio svoju priliku... 
- Ništa nam ne ide. To je jednostavno katastrofa - kaže mladi napadač, koji je pucao glavom preko gola u 87. minuti.
Dinamo je dominirao tijekom cijele utakmice, stvarao šanse, no lopta nije htjela u gol.
- U zadnje tri utakmice promašili smo 30 šansi, pa kako onda pobijediti - pitao se razočarani Branko Ivanković.
Gol se zamjerio i kapetanu Luki Modriću. Dugo će pamtiti onu vratnicu u prvom poluvremenu.
- Mogli smo voditi već na poluvremenu tri ili četiri razlike. Bez ikakvih problema. Ali onda primimo gol, koji nas je bacio nazad - jadao se Luka.
Jedan od onih čija je lopta zaobilazila Brannov gol bio je i povratnik Boško Balaban.
- Razbili smo ih! Nedostatak koncentracije i iskustva presudio je da se iz Bergena vratimo praznih ruku. Ne znam što bih rekao, ovo je stvarno tragično - rekao je Boško Balaban.
Unatoč samo jednom bodu iz dvije utakmice optimizam ne napušta “plavu” svlačionicu.
- Nema sad tu puno filozofije. Idemo pobijediti HSV. Nadigrali smo Ajax, Werder, zašto ne bismo pobijedili i Nijemce - najavio je Modrić, a njegovo mišljenje dijeli i trener Ivanković, koji smatra da je Dinamova situacija vrlo dobra.
- Još smo u vrlo dobroj situaciji. Pobijedimo li sljedeću utakmicu u Maksimiru, u Rennesu ćemo o svojoj sudbini odlučivati sami - vjeruje trener.

SCHIFO: BIO SAM IZGUBLJEN!
Pognute glave i s rukama u džepovima izašao je Gordon Schildenfeld. I teren i svlačionicu napustio je prvi.
- Nisam ga htio srušiti, popiknuo sam se i pao na njega. Znao sam da će sudac svirati penal, no nisam očekivao da ću dobiti crveni - rekao je tragičar Schildenfeld.
U svlačionici mu nije bilo lako. Kaže da osjeća kako je iznevjerio suigrače. I prije penala Helstad mu je nekoliko puta pobjegao.
- Bio sam izgubljen u vremenu i prostoru - kazao je Schifo, zastao i dodao:
- Nemoguće je da mi stvorimo 10 šansi i zabijemo jedan, a oni dvije i zabiju dva!

Idi na 24sata

Komentari 4

  • panta-rei 30.11.2007.

    Tako da prestaneš biti kukavica i postaviš 4-4-2 formaciju, u kojoj se igralo protiv Ajaxa. Vidjeli smo kako je završila ta utakmica. Sadašnja formacija 4-2-3-1 i strategija je odavno pročitana.

  • Kotimane 30.11.2007.

    kaže vukojević da ne znaju u čemu je problem. ja znam, uvijek se nađe nekakav gordon šildenfeld koji zariba cijelu stvar, nije dinamo za velike utakmice, oni mogu razvalit neki varteks i međimurje, ali kad naiđe netko izvan hrvatske izgube. mamić zna lijepo prodat ali ne i kupit. sad kad proda luku dinamo će biti gori od međimurja. prodaj mamiću cijeli dinamo!

  • MojeDrugoJa 30.11.2007.

    ne treba mijenjati koncepciju. samo nek promijeni neke igrače. jer od 3 + luka modrić u prednjem redu ekipe, ni jedan nije u stanju dati gol (osim luke, svaka mu čast, ali on i nije napadač). možda da kupi semlera ili fabia iz varteksa?

Komentiraj...
Vidi sve komentare