To je to što me zanima!

Brat Milorada Dodika izazivao Delije pa ga je navijač udario

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka Igokea je počela slaviti pobjedu nad Zvezdom, a predsjednik kluba Goran Dodik, otišao je provocirati Delije pokazujući srednji prst
Vidi originalni članak

Utakmica košarkaške ABA lige između Igokee i Crvene zvezde u subotu u Aleksandrovcu imala je ružno 'treće poluvrijeme' u kojem je glavnu ulogu imao predsjednik domaćina Goran Dodik.

Brat predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika nakon posljednjeg sučevog zvižduka priredio je sramotno ponašanje usmjereno mnogobrojnim Delijama, navijačima gostujuće momčadi. Dodik je, umjesto da se pridruži slavlju svojih košarkaša, sišao na parket te krenuo provocirati Delije pokazajući im srednji prst.

Kako piše Kurir, Dodik je vikao 'Ajde, p...e, ajde!' pozivajući navijače da se spuste na parket i obračunaju s njim. U jednom trenutku okrenuo im je leđa i gestikuliravši pokazao da ga poljube u stražnjicu. U jednom trenutku Dodiku se priključila nekolicina njegovih pristaša, a nakon toga predsjednik Igokee je dobio što je tražio.

Jedan od Delija uletio je na parket te ga je udario s leđa. Dodikov brat Milorad, koji je sve promatrao sa strane, reagirao je poslavši osiguranje da uhvati napadača. Navijač Zvezde nakon svega odveden u policijsku postaju. Čeka se kako će reagirati čelni ljudi ABA lige nakon ovog incidenta.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Mick 21.01.2013.

    J anisam vidio daje neko nekoga udario ,i ako je malo je jedanput treba par stotina puta Idiota lupiti .

  • p189 21.01.2013.

    on je kao neka faca kad je dobio prostor u mediju.nebi mu dao ovce da čuva,a ne funkciju predsjednika kluba.ČOBAN

  • poljoo 21.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare