To je to što me zanima!

Brat protiv brata u Ligi prvaka: "Mama nas neće moći gledati"

U dvoboju prvaka Farskih Otoka, B36 Tórshavna, i velškog šampiona The New Saintsa, na suprotnim stranama terena naći će se braća Cieślewicz iz Poljske...
Vidi originalni članak

Nogometna povijest ne pamti mnogo utakmica u kojima su jedan protiv drugog igrali - braća. Stoga je večerašnji ogled poljske braće Łukasza i Adriana Cieślewicza u prvom pretkolu Lige prvaka sve, samo ne običan.

Kada su kuglice u Nyonu spojile prvaka Farskih Otoka i Walesa, mama Cieślewicz mogla se samo uhvatiti za glavu. Łukasz igra za B36 iz farskog grada Tórshavna, a Adrian za The New Saintse iz Ostwestryja u Walesu. Večeras od 20 sati stajat će jedan protiv drugoga.

- Mama je već rekla da neće doći na stadion jer ne zna za koju momčad navijati - kazao je napadač Łukasz (27), tri godine stariji od veznjaka Adriana.

- Uzbuđen sam, bit će to prvi put da se sastajemo jedan protiv drugog u službenoj utakmici. Dobar nam je ždrijeb, ali razočaravajuće je što će jedan od nas napustiti natjecanje već u prvom pretkolu - odgovorio je Adrian za službenu stranicu Uefe.

Veza obitelji Cieślewicz i Farskih Otoka počela je još krajem prošlog stoljeća. Otac Robert igrao je nogomet za Fuglafjørður i Vágur krajem 1990-ih. Tko od njegovih sinova bude uspješniji, očekuju ga dvoboji s mađarskim prvakom Videotonom u drugom pretkolu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Dopredsjednik_Sculac 06.07.2015.

    Mamica će ispeč kokice i gledat će vas ispred malog ekrana u dnevnom boravku

  • JohnnyManziel1 02.07.2015.

    Adrian je odlican igrac,krilo... u Wrexhamu je rasturao...brata mu nisam gledao

  • Andros25 01.07.2015.

    pa igraju nogomet nije Box meč

Komentiraj...
Vidi sve komentare