To je to što me zanima!

Bravo, bravo! Matea Kolovrat postala nova prvakinja Europe

Kolovrat je svoj put u Antaliji prema tronu počela preskočivši prvo kolo, zatim je nokautirala Ruskinju Ramazanovu kod 15-0, a potom je u borbi za zlato s 11-3 pobjedila Turkinju Turk
Vidi originalni članak

Matea Kolovrat nova europska prvakinja u taekwondou! Članica splitskog Marjana potukla je konkurenciji na EP-u u Turskoj u konkurenciji gluhih do 67 kilograma i svjetskom zlatu iz 2016. konačno dodala europsko. Vitrine krasi još i olimpijsko srebro.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kolovrat je svoj put u Antaliji prema tronu počela preskočivši prvo kolo, zatim je nokautirala Ruskinju Ramazanovu kod 15-0, a potom je u borbi za zlato s 11-3 pobjedila Turkinju Turk.

Time je pridonijela sjajnim uspjesima TK Marjana koji je u ovoj godini na najvećim natjecanjima osvojio 11 medalja na šest turnira. Ni s jednog nisu se Marjanovi borci i borkinje vratili bez odličja.

Za Mateino je zaslužan i trener Veljko Laura s koji je s njom putovao cijelu godinu, ali i stariji tekvandoaši.

- Spremala sam se za ovaj EP  gotovo cijelu godinu. Svi treninzi i turniri tempirani su da bih upravo u studenom bila u najboljoj formi. Posljednjih mjeseci trenirala sam 2 do 3 puta dnevno, a pripreme su sadržavale puno taekwondoa, tehnike, taktike, spariranja, teretane i trčanja. Odradila sam i nekoliko pripremnih G1 turnira u regularnoj TKD konkurenciji, a na posljednjem G1 turniru osvojila sam brončanu medalju - rekla je Matea.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare