To je to što me zanima!

Opustile se naše vaterpolistice: Ovako slave plasman na Euro...

Do 14-9 pobjede u Splitu našu je reprezentaciju predvodila Petra Bukić s četiri gola, kći proslavljenog hrvatskog vaterpolista Perice Bukića. Hrvatske vaterpolistice kasnije su slavile uz veselu muziku
Vidi originalni članak

Hrvatske vaterpolistice pobijedile su reprezentaciju Češke u Splitu14-9 (4-1, 4-1, 2-4, 4-3) u uzvratnoj utakmici kvalifikacija za Europsko prvenstvo te će od 14. do 28. srpnja nastupiti među 12 najboljih europskih reprezentacija na turniru u Barceloni.  

Naše su vaterpolistice pod vodstvom proslavljenog trenera Dragana Matutinovića i u prvoj utakmici odigranoj u Češkoj slavile 9-6. Do pobjede u Splitu našu je reprezentaciju predvodila Petra Bukić s četiri gola, kći proslavljenog hrvatskog vaterpoliste Perice Bukića.

Tri je postigla Leonarda Pavić, a po dva Emmi Miljković i Ivana Butić. Najbolja kod Čehinja bila je Lucie Votavova sa pet pogodaka. Nakon pobjede i plasmana na Euro naše su se reprezentativke malo opustile. 

POGLEDAJTE VIDEO

Uz Hrvatsku, kroz kvalifikacije su se do nastupa na Euru probile reprezentacije Izraela, Francuske, Rumunjske, Turske i Srbije, dok su plasmanom među šest najboljih na prošlom EP-u, izravan plasman izborile Grčka, Mađarska, Italija, Rusija, Španjolska i Nizozemska.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • nogometas05 04.03.2018.

    dobre sise i dupeta

  • dados 04.03.2018.

    Bravo cure!!! A pogotovo bravo zato što se ne veselite uz narodnjake kao nogometaši ili rukometaši.

  • mandrillost 04.03.2018.

    J**** nogomet,derbije i sve sto ima veze sa muskim sportom,treba gledati zenski sport!

Komentiraj...
Vidi sve komentare