To je to što me zanima!

Bravo majstore! Messi sucu: Ne gledaj VAR, nije bio penal

Messi je u jednoj akciji pao u šesnaestercu Rayo Vallecana.Sudac je odlučio čekati odluku kolege video-asistenta, ali veliki mu je Argentinac odmahnuo rukom: 'Ne čekaj VAR. Nije penal. 'Ajmo dalje'
Vidi originalni članak

Debate, dileme i trileme 'Maradona ili Messi? ', 'Messi ili Cristiano?', "Maradona, Messi ili Pele?' potpuno su logična razbibriga kroz ćakulu milijuna zaljubljenika u nogomet.

Neovisno o tome tko vam bio draži i jeste li 'team Real' ili 'team Barca' dvije se stvari Leu Messiju ne mogu osporiti: čovjek je nogometni čarobnjak, u najmanju ruku jedan od najboljih ikad i - nije simulator, ne pada kad ne treba.

A ako se slučajno i posklizne, bez obzira što je možda bilo i malo kontakta, onda sucu uštedi vrijeme čekanja na odluku iz VAR sobe... Barca je u prošlom kolu dobila Rayo Vallecano, Messi je u jednoj akciji pao u šesnaestercu Vallecana.

Sudac je odlučio čekati odluku kolege video-asistenta, ali veliki mu je Argentinac odmahnuo rukom: 'Ne čekaj VAR. Nije bio penal. 'Ajmo dalje s igrom, 'ajmo'!

Kolege iz digitalne TV platforme Movistar+ izvukli su detalj koji govori o Messijevoj fernesi i veličini:

VIDEO pogledajte ovdje

Messija nije zanimalo ni što su suigrača okružili suca Maria Melera Lopeza tražeći penal, niti ga je zanimalo gubljenje vremena dok u VAR sobi pregledavaju snimke. Penal za Barcelonu, opravdani, dosuđen je kasnije i Messi ga je zabio.

Barca je pobijedila 3:1 i osvojila tri boda, a Messi je još jednom osvojio srca svih koji vole nogomet - apsolutno je nebitno za koji klub navijali.

Veliki broj argentinski broj 10... Veliki, veliki Lionel Messi!

Idi na 24sata

Komentari 106

  • LUKAM10 LEGENDA 12.03.2019.

    Messi je velik ali naš Luka je daleko najveći (proganjali ga orjunaši po sudovima svaki put pred važne utakmice ali on uvik jak i najjači,vidija bi lea da su ga tako proganjali slomija bi se on da je joś toliki zato Je Luka najbolji nogometaš na svitu svih vremena Neka pati koga smeta IZNAD SVIH HRVATSKA

  • LUKAM10 LEGENDA 12.03.2019.

    Messi je car,ali je isto podvija rep u Rusiji

  • kele2 12.03.2019.

    Ronaldo može biti primjer svakome kao radnik ne samo u sportu on da je odbojkaš, košarkaš, rukometaš, opet bio najbolji a one njegove fore na terner možda neki nerviraju ali naravno treba biti ispravan u životu ali treba u životu zauzet stav i zato je on uspješan voli ga vi ili ne

Komentiraj...
Vidi sve komentare