To je to što me zanima!

Brazil će ipak točiti pivo na SP-u 2014. nakon pritiska Fife

Nakon pritiska vodeće svjetske nogometne organizacije Fife, organizatori Svjetskog prvenstva u Brazilu odlučili su poništiti zabranu točenja alkohola na stadionima
Vidi originalni članak

Iako je u Brazilu točenje alkoholnih pića na sportskim događajima zabranjeno još od 2003. godine, zbog pritiska Fife u najvećoj južnoameričkoj zemlji napravit će iznimku za vrijeme SP-a 2014. godine.

Brazilski senat odobrio je točenje piva na stadionima tijekom sljedećeg Mundijala, no samo u plastičnim čašama. Zeleno svjetlo za alkohol dobio je i Kup konfederacija koji će se igrati sljedeće godine.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • deronja 12.05.2012.

    Kakve ima veze alkohol sa navijanjem, dali to FIFA promovira alkoholizam . Onda se cude kad ima sranja na tekmama. Ako nemozes navijati za svoj klub bez alkohola onda bolje ostanu kuci.

  • NikolaCro17 11.05.2012.

    mislim da će to uz afriku biti najgore prvenstvo ikad,ne kužim tu fifu ajd žele promovirat nogomet i brazil je nogometna velesila ali brate tamo ima tolko kriminala i onih favela da to nije normalno a i neznam kak ćemo sa štimcem proći kvale,zaboravite srbe najveća prijetnja su belgijci sa onim golmanom atletica,sa kompanyjem,vermaelenom,hazardom,jako su opasni...

  • Messi100 11.05.2012.

    Pipremamo Žuje :))..

Komentiraj...
Vidi sve komentare