To je to što me zanima!

Brazil je pod velikim pritiskom, Scolari zvao psihologa u kamp

Zbog velikog pritiska kojemu je izložena njegova reprezentacija, brazilski izbornik Luis Felipe Scolari pozvao je psihologa u kamp. Neymar kaže kako problema nema
Vidi originalni članak

Brazilska reprezentacija kretala se po rubu ispadanja sa Svjetskog prvenstva već u osmini finala nakon što je na penale prošla Čile. Poslije prolaska u četvrtfinale igrače su preplavile emocije, no izbornik Luis Felipe Scolari želi koncentraciju držati na nivou. Zato je pred okršaj s Kolumbijom u kamp pozvao psihologa.

- Utakmica protiv Brazila bila je uzbudljiva za svakog, ali momčad nema bilo kakvih emocionalnih problema - izjavio je Neymar.

Četverostruki strijelac za "seleção" na ovom Mundijalu prvo je ime reprezentacije domaćina i čovjek od kojeg se najviše očekuje. Ali to mu ne stvara problem, kaže.

-  Ne osjećam se opterećeno obvezom da se ističem. Imam suigrače koji mi pomažu. Jedni osvajaju loptu, drugi dodaju, neki i zabijaju. Mi smo momčad - dodao je Barcelonin napadač koji se oporavio od manje ozljede koljena.

- Ne radi se samo o jednom igraču. Ovdje je najvažnija stvar da Brazil bude prvak - zaključio je 22-godišnjak.

Brazil i Kolumbija igraju četvrtfinalnu utakmicu u petak u 22 sata po srednjoeuropskom vremenu na stadionu Castelão u Fortalezi. Sudit će Španjolac Carlos Velasco Carballo.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • MaxiMarko 03.07.2014.

    Ma kakv psiholog nitko njima ne može pomoći kad niti jednu utakmicu ne mogu odigrati na svjetskom nivou stalno se provlače stići će njih Francuska..ili Nizozemska, ako se kojim slučajem provuku protiv Kolumbije kao protiv Čilea

  • POTPEC 03.07.2014.

    Zna čovjek koliko je loš brazil pa traži još malo kredita.

  • Zvecko_1 03.07.2014.

    Vreme je da im Kolumbija ocita lekciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare